Forumet - Hjälp!! Penisringar, fungerar dem?

Hjälp!! Penisringar, fungerar dem?

856 0 6
Hej alla!

Det här är kanske pinsamt men jag har en fråga om typ sexleksaker som hjälper till när man har vanligt sex. Jag och min kille har lite svårt att kunna ha vanligt sex då han inte alltid får upp den, och när det händer är det inte alltid det håller i sig om man säger så. Han säger att det inte är jag och han är jätteledsen, så jag undrar om det här med penisringar. Har någon testat det? Fungerar det och är det värt det? 

Tacksam för alla svar!!

Inga kommentarer

Tråden har 6 svar. Sortera efter:
Det penisringen gör är ju att stoppa upp en del av utflödet från penisen när den väl är i eregerat tillstånd. Den hjälper ju inte till för att bli upphetsad från första början. Jag ser inte hur det skulle kunna skada att prova. Däremot tror jag inte det är bra att ni jämt använder ringen. Att han inte kan behålla ståndet kan ju bero på prestationsångest/nervösitet/ ingen njutning, om han nu är ung vilket jag antar. Det bästa är ju att försöka reda ut vad det beror på att han tappar kåtheten. Kanske ni kan prova andra positioner eller andra typer av sex, oral, petting osv?

OBS det är väldigt viktigt att han inte har på ringen för länge, det är farligt!

Edit: Eftersom han är ledsen över detta så tycker jag nog det tyder ännu mer på de grundproblemen jag nämnde ovan. Försök då istället ha andra typer av sex ett tag, så försvinner nog prestationsångesten med tiden!

Spana också in:

Tack så jätte mycket för svaren! 

Jag har googlat runt lite och hittat en sida som inte verkar allt för läskig. Men det finns ju en hel värld av penisringar, http://www.sinful.se/man/penisringar . Vad tror ni är bäst? Är dyrast bäst eller ska man titta på tillverkare och material? 

Jag har tänkt skicka dem ett mejl och fråga dem om mer information, eller om min pojkvän vill göra det själv. Jag hjälper som sagt bara till så gott jag kan...

Igen, tack så jätte mycket för svar!