Forumet - Hjälp! polisanmäld?

Hjälp! polisanmäld?

357 0 59
Tjenare!

En tjej kompis till mig skickade bilder på hennes röv när hon stod i string trosor till "Andreas" (min polare) Andreas skickade bilden till mig när hon stod i string, jag skickar bilden till en annnan polare. Och nu vill hon dra in polisen osv för att hon har fått reda på att Andreas skickade bilderna till mig och jag till en annan.

Hon påstår att det är innehav av barnpornografi och att vi har skickat bilderna till varandra det är också något straff. Hon är alltså 13år vi är 14år så får jag något straff för detta?


Tack på förhand!

Spana också in:

flaxzor:

Hur är det med jobb sen när jag har gått ut gymnasiet?


Allt som har med barn, pengar eller tunga/farliga maskiner kan du utesluta de närmsta 7 åren efter studenten. Grovt; alla jobb där du på något sätt får ta lite ansvar. När tiden "gått ut" kan man få sitt fall prövat av tingsrätten mot en mindre summa (runt 500 kr, beror på var du bor).

När du väl dyker till förhandlingarna så bör du INTE vara otrevlig. Har provat det själv. Gick sådär.... [n]

genus:

någon idiot skickar vidare smått avklädda bilder, men om något så får du väl en "prick".


Ett exempel på någon som inte vet hur allvarligt det här faktiskt är.
stereo total:

Fan vad taskigt av er att skicka vidare. Respektlöst. Hoppas era kukar ruttnar.


[love]

Owww bu-fucking-hoo det kommer säkerligen inte hända ett skit i och med att Sveriges rättsväsenden inte bryr sig om att någon idiot skickar vidare smått avklädda bilder, men om något så får du väl en "prick". Du får helt enkelt ta det som kommer, tycker du i alla fall förtjänar något som skrämmer dig lite [tired]