Forumet - Hjälp! Ska jag dumpa min kille? Han har väldigt liten! För liten!

Hjälp! Ska jag dumpa min kille? Han har väldigt liten! För liten!

8017 0 83
Jag har världens problem! Jag och min kille har vart ihop i nästan 2 månader nu. Allt fungerar jättebra! Han är hur underbar som hellst!
Men, det finns ett problem. Vi har haft sex 2 ggr, och jag känner nästan inte när han är i mig! Sexet ger mig ingen njutning.

Forsta gången vi skulle ha sex, det var första gången jag såg och kände hur liten den va. Vi låg i min säng och strulade. Jag smög ner min hand i hans byxor.. Och de va typ inget där! Det var som att ta tag i en tumme! Men aa, iallafall så hade vi sex den kvällen.
Men det var dåligt, hela sexet kändes som ett långt förspel. [n]

Sen dagen efter på morgonen när vi vaknade så såg jag hans kuk i dagsljus. Den var så otroligt liten! Den kan inte ha vart mycket större än 11-12 cemtimeter! Och den var så smal också, verkligen jätte liten. [n]

Så vad ska jag ta mig till? Jag tycker jätte mycket om honnom, men sexet, det är viktigt för mig. Och han ger mig inte den tillfredsställelse som jag behöver. Hjälp mig! [sad]

Spana också in:

Hahaha seriöst fan va rolig läsning, men ska jag vara seriöst så verkar du vara en liten snorig fittbrud.. Den är jätteliten stor som en tumme, Men endå är den ca 11-12 cm?
Och även om den skulle vara typ 10cm så skulle du garanterat känna av den.
Kukar brukar inte vara spec stora i slakt tillstånd, blir typ 3 gånger större vid knullbånge..
Väx upp flicka =)