Forumet - Hjälp små killar är på mig!

Hjälp små killar är på mig!

1761 1 19
Hej jag är 06 och en kille i en klass yngre ön mig är på mig på snapchat, han skriver att jag är snygg och att jag var bra på att hångla ( vi körde ryska posten) och har frågat chans på mig ett antal gånger men det värsta av allt var att han skrev att han ville ha nuds från mig och jag skrev nej och att det bara skulle bli konstig,och han tjatade och tjatade och tjatade tillslut så fick han bilder på mig i bekini i h jag skrev att det bara var för jag testade kläder och det var samt men nu tar han det för givet att jag alltid ska skicka det till han, och jag ver inte ett piss bad jag ska göra för att ble av med han, detta gör också så att jag mår sykiskt dålig av ångest och allt, mitt liv suger av fler anledningar också. Snälla hjälp vad ska jag göra 
, jag brukar gå och försöka kräkas för detta, hjälp!!!!

Spana också in:


Axel_von_Färsen:                                                                                                                       4d8a2f1f-f3f5-42a4-882f-033d8e1fbe62.png
Why do you keep KILLING me with your overreacting smiley to face? GråterGråter Gråter Shockerad skrämde så mycket att mina ögon ploppade ur och rullade ner på det ljumma golvet.
(hoppas det gav en mer positiv effekt till tjej... som vill va tjej så åtminstone nån kan sova lite tryggare i natt).
Du ska inte hamnade en situation du ej gillar. Du är 12 år och ska ha det bra, att han frågar och tjatar är ingen anledning att ge efter. Sen att han tjatar och vill ha bilder beror nog på hans relativt låga ålder och att mycket händer just nu i eran tid. 

Men stå på dig, har själv en syrra som är 12 och vi är extremt nära, skulle något sånt ske skulle jag bli arg och ledsen.