Forumet - Hjälp tack..:/

Hjälp tack..:/

2578 0 57
Är det någon som har/har haft rött hår och som blir sedd som "het, snygg" och så vidare endast för att man har den hårfärgen? :s förut hade jag mörkt hår och då sa mest folk att jag var söt och så. Men nu verkar alla killar tro att jag vill hoppa i säng med dem. Det vill jag ju inte.

Hatar dessutom att om man har en pojkvän eller en man e kär i så verkar vissa killar inte förstå att jag inte vill ha någon annan? det spela ingen roll vad jag säger, att jag inte vill ge ut mitt mobilnr till exempel utan dom fortsätter att "tjata".

Spana också in:

Sa ra:

Men nu verkar alla killar tro att jag vill hoppa i säng med dem. Det vill jag ju inte. Hatar dessutom att om man har en pojkvän eller en man e kär i så verkar vissa killar inte förstå att jag inte vill ha någon annan? det spela ingen roll vad jag säger, att jag inte vill ge ut mitt mobilnr till exempel utan dom fortsätter att "tjata".


Tror du umgås med fel sorts killar. Also, du verkar ganska söt så om du då skaffar rött hår som är en ganska vanlig fetisch så är det ganska väntat att du får mer uppmärksamhet [wink]