Forumet - Hjälp! Tror jag är gravid???!!!!!

Hjälp! Tror jag är gravid???!!!!!

2629 1 12
För ca 1,5 vecka sedan hade jag typ ett oskyddat samlag. Dvs att penisen var aldrig inne i slidan. Men jag låg på den när vi kysstes och då va själva hans grej där mot min pussy men den var aldrig inne. 
Nu är jag då rädd för att vara gravid. Jag började misstänka allt under tiden jag har legat hela med influensan och behövt ta penclin nu. Då jag har behövt gå på toa ca 7-8 gånger per dag nu och kissa medan jag innan ha brukat gå 1-2 gånger. Jag tänkte också på de att när jag har försökt ta host cocillana som jag innan inte har haft nu problem med att ta har jag nu problem med att ta. Jag hosta/spyr up medicinen inom 5-10min samt maten. Plus att jag har haft typ en mens. Det är mer som en slem med lite blod. Här kommer en bild på den. OBS den menslilnandesaken kom exakt 1 vecka efter samlaget.
(Varning för en äcklig bild!!!)IMG_1127.JPGDet är ett till sak jag tänkte på just för att jag hade ägglostning då när jag och min pojkvän va. De helgerna rutan var då den dagen allt hände.IMG_1192.PNG
Kan nån snälla hjälpa mig tror ni att jag är gravid? Eller inbillar jag mig bara?

Spana också in: