Forumet - Hjälp!

Hjälp!

1071 0 8
Hej!

Jag är en 15 årig tjej som har ett ganska stort problem.

jag har varit tillsammans med min kille i snart 1 år och vi har fortfarande inte haft sex. Detta beror på att jag tycker det gör ont när man bara försöker föra in ett finger,jag tror det är för jag inte kan slappna av tillräckligt mycket. Jag är kåt & våt när vi ska försöka, men funkar ändå inte, jag känner mig väldigt trygg med honom, men går ändå inte. Börjar bli väldigt jobbigt, för jag är oskuld & känner att han är den rätta att vara med första gången. Varit på gynundersökningar men personen som utfört undersökningarna säger att allt ser bra ut osv. Jag fick mens när jag var 13, och byggd(fysiskt) som en 20 åring. Även psyktiskt redo, vad är problemet egentligen? Hjälp.

Spana också in:


S3ON:


Jo, så brukar det ju låta...Haha men nu är det ju såhär, att jag är fullt medveten om att andra 15 åringar sagt precis samma sak men inte alls varit det dom sagt. Men förstår hur du tänker ändå, eftersom det är många unga tjejer som "låtsas" vara äldre än vad dom är.

Jag vet att det finns andra alternativ istället för vaginalt sex, men det går inte att hålla på med i evigheter. Låter dock som ett bra alternativ till en början,men såsmåningom måste det över till "riktigt" sex, annars kommer både han och jag tröttna haha.


Tack för hjälpen iallafall!:)