Forumet - Hjälp! utslag på kroppen,vet inte vad det är

Hjälp! utslag på kroppen,vet inte vad det är

7036 1 7

Har fått myggliknande utslag på kroppen, och det kliar precis som myggbett också! har varit inne mkt och sen har jag varken hört eller sett några mygg inomhus eller utomhus, min mamma har varit ute mycket på senaste och har heller inte sett några mygg.

Har kollat lite på  nätet efter liknande och folk har skrivit om vägglöss, men det är det inte för det har vi tittat efter.

vill inte gå till vårdcentralen än för skulle se riktigt dumt ut om det visar sig att det är myggbett, heeeelp!

Kommentarer (1)

Senast ändrad 23 Apr 2013, 16:21 av André Vifot Haas
Tråden har 7 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Kan vara nässelutslag http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Nasselutslag-/ . Jag har haft det ett par gånger, det är en form utav allergisk reaktion / bara reaktion på något. Läkaren sa att alla kan få det någon gång eller flera gånger i livet utan att man vet varför. Mina såg också ut som myggbett, fick allergitabletter och de la sig. 


Som du märker i denna tråd så finns det en hel drös med olika anledningar till dessa utslag, har det inte lagt sig inom ett par dagar eller åtminstone blivit lite bättre så råder jag dig att uppsöka läkare för rätt vård. Det är inte kul med kliande utslag, det drar ner vardagen mycket.

Allergi vet jag inte, jag är inte allergisk mot något vad jag vet.

Vakna upp med mer bett nu så har väl runt 15 st eller nåt nu.

Det med jordloppor vet jag inte, vi har två nakenhundar men hanen har problem med huden så han kliar sig hela tiden men så har det alltid varit för han, men han sover hos mig ibland men också i mina föräldrars säng men dom har inte fått något, så om det skulle vara något från hundarna så borde ju mina föräldrar också fått det... 

Men har vi kanske redan fått mygg i sthlm? För vet ingen som sett några...