Forumet - Hjälpa en älskad ex

Hjälpa en älskad ex

1369 0 1
Det jag kommer skriva om nu är angående om ett problem jag har stött på och jag behöver lite upplysning och höra andras åsikter om vad jag borde göra och hur jag kan hantera situationen.

Det finns en kille som jag gick förrut i samma klass med, vi var inte precis kompisar då men efter 2år tog han kontakt med mig och det blev en väldigt bra connection mellan oss 2, vi båda ville samma sak i livet, vi båda tänkte likadant osv, vi blev tillsammans
efter ett tag och vi båda gillade varandra väldigt mycket, det blev ett starkt band mellan oss 2 och det är något jag aldrig har upplevt förr, han visade mig kärlek och beskydd och ville bara det bästa för mig, han fick mig att öppna mig inför honom vilket jag aldrig har gjort inför en pojkvän tidigare, men jag själv märkte att han inte ännu hade kommit över sitt ex som han var i ett förhållande i ca 2år, och dem gjorde nog slut för ca 4-5månader sedan, jag själv tjatade på honom och ville verkligen försäkra mig om han fortfarande var redo för ett förhållande, han sa ja, och att han hade kommit över sitt ex, men igår så gjorde han slut med mig och sa att han var verkligen inte redo för ett förhållande ännu eftersom att han inte har kommit över sitt ex, jag träffade honom senare på kvällen för att prata ut mera om det, han berättade att han träffade sitt ex för att bara prata, dem skulle säga hejdå, och hon kysste honom, och han besvarade den tillbaka, jag skulle själv förstå att det är svårt med att komma ur en sådan situation, speciellt om man känner lukten av den personen man vart tillsammans länge med, lukten som påminner en om trygghet och minnen, jag dömmer honom inte för det, deras förhållande var inte så fantastisk under kanske hälften av deras förhållande där det nästan var som ett helvete, dem prövade vara tillsammans många gånger men det slutade illa, jag diskuterade med honom om detta igår, han verkar vara säker på att han vill komma över henne, och att vi under sommaren ska hålla oss som vänner och i slutet av sommaren bestämma hur det blir sen mellan oss 2, jag vill hans bästa, det spelar ingen roll hur hjärtkrossad jag är just nu, jag vill inte att han ska falla tillbaka på gamla spår och dö långsamt där, han vet själv hur jag tänker och tycker, jag vet att jag kan inte göra så mycket än att bara vara där för honom, den ända som kan göra ändringar är han själv, jag vill ge honom en liten push framåt, men vad ska jag göra egentligen? Hur ska jag hjälpa honom? Kommer det bli ok?

Inga kommentarer

Senast ändrad 11 Jun 2015, 20:29 av StarLight_Girl
Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Frågan är om du verkligen ska sitta o vänta på honom hela sommaren? Är det verkligen fair? Jag tycker han borde ta ett beslut nu hur han vill ha det mellan er två. Visst om han säger nej nu men sen känner sig redo ändå efter sommaren och du är singel kanske det kan bli ngt mellan er, men varför ska du sitta hela sommaren och vänta på hans svar för att kanske få ett nej? Om du får ett nej blir du ju bara hjärtkrossad igen. Jag fattar att du inte vill ge upp honom men tänk på dig själv och hur du förtjänar att bli behandlad.