Forumet - Hjälpa mig med min bok!

Hjälpa mig med min bok!

872 1 16
Hej, jag söker hjälp till min bok. Det jag vill ha hjälp med är lite olika saker men framför allt vill jag kunna prata om boken. Jag skriver en fantasy bok, det är lite speciellare med de bökerna men det är inte mycket bara lite knepigare. Om du är itresserad av att hjälpa mig kan du skicka ett pm. Jag hoppas att någon vill, om du vill så kan jag sedan när jag ska ge ut boken tacka dig för ditt stöd.
Tack i förhand!![smile]

Spana också in:

Outro:

Fattar inte vad du vill ha hjälp med.


Kunna prata med och kunna be om hjälp med lite namn problem jag har och kommer fortsätta att ha, och om andra problem som kommer att uppstå. Lite peppning är inte heller fel när det inte går så bra.

passaro:

Språk är inte din starka sida, va?


Nej det är det inte, men ju mer man övar desto bättre blir man.
men om du behöver hjälp med ditt språk när du ska skriva boken kan du ju inte skriva en bok. Du ska veta att det inte är så enkelt att ge ut en bok. Man måste skriva på ett bra och inlevelsefullt sätt, inte bara att ha denhär planeringen och fantasin om vad boken ska handla om. Det måste finnas en röd tråd genom hela boken. Du borde först gå på skrivarkurser eller söka på internet om hur man skriver en bok [smile]