Forumet - Hm's puder ?

Hm's puder ?

763 0 15
Allt som HM gör är sämst [zzz] Eftersom foundationen är seg och täcker igen alla porer och skapar finnar till förbannelse så är den dålig, likaså deras ögonskugga som inte sitter kvar i en timma ens en gång. Deras läppglans torkade ut mina läppar som fan (men det kanske har att göra med att jag aldrig brukar använda någonting på läparna?) så jag tvivlar på pudret.

Sen ska man inte använda kompakt puder.

Spana också in:

jag har det. samt deras foundation. funkar skitbra, dock har jag ibland dålig hud-dag, när det bara hamnar i fläckar överallt. det är inte snyggt, men det beror nog mer på hur mkt jag sovit och hur koncentrerad jag är, än på pudret.

och nej, jag fick inte finnar av det. har mindre än min kompis som använder "bra märkessmink", och då har jag ändå anlag för akne, o inte hon. samt jag sover med sminket mer än varannan dag.
kimberlyjoness:

nån som provat Hm's puder, det för 50 spänn typ, är det bra eller får man utslag och sånt shit, tänkte eftersom det är så billigt så undrar man ju hur kvaliten är ?

(och det behöver faktiskt inte vara dåligt för att de e billigt,därför jag frågar)


jag använder det. funkar prima! orkar verkligen itne lägga ut massa pengar på sån skit och eftersom det funkar tycker jag det är kalas.

aldrig fått utslag eller dylikt.