Forumet - Hmm..

Hmm..

1457 0 68
Alltså, jag har bulimi, och jag söker hjälp typ.. Varje morgon väger jag mig före och efter frukost, jag går upp kanske 1-2 hg.. Sen pallrar jag mig iväg till skolan. Inte ofta att jag äter lunch där längre.. Men typ sen cyklar jag hem, och väger mig, då brukar jag ha gått upp 1 hg till, och efter middagen väger jag 3 hg till. Jag har testat detta i en dag utan att kräkas, och jag går bara ner 3 hg under natten och då har jag ju gainat 4 hg.. Därför måste jag kräkas upp varje måltid så jag kanske bara går upp 1 hg under dagen, och gå ner 3-4 hg igen och väger som jag brukar. Vad ska jag göra? Jag vet verkligen inte, och att börja äta normalt och träna har jag provat, men jag gick fortfarande inte ner.
Stephen:

och varför vill du gå ner?


För att jag vill väga lite, och vara smal.

Tözen:

Tjejer är för fixerade på vikten,stör mig,hellre väga mycke och se smal ut än att både se smal ut och ha en anorektisk vikt.


Min själ mår bättre om jag väger lite. Allt handlar om självkänslan.

Spana också in:

Stephen:

du är ju lika dum som din hårfärg..


Alltså, du förstår inte.. Vill du att jag ska ta åt mig och må dåligt över det du säger, eller varför säger du det? Vad har du själv för hårfärg?Harpyja:

Men det är ju inte vågen som bestämmer om du är smal eller inte


Det är det som är grejen, bilden jag ser i spegeln blir större om jag väger mer, så jag vet inte hur jag ser ut.. men väger jag mindre blir jag smalare i mina ögon
gyrosrulle:

Alltså, du förstår inte.. Vill du att jag ska ta åt mig och må dåligt över det du säger, eller varför säger du det? Vad har du själv för hårfärg?


Okey, om du är överviktig --> ät rätt, börja träna så går du ner i vikt.
är du redan smal --> sluta upp med att spy upp det du stoppar i dig, du är medveten om att det är farligt?
Stephen:

Okey, om du är överviktig --> ät rätt, börja träna så går du ner i vikt.
är du redan smal --> sluta upp med att spy upp det du stoppar i dig, du är medveten om att det är farligt?


Jag vet ju att det är farligt, men det finns ju inget annat sätt att behålla vikten på. Äter jag normalt går jag ju upp igen :/
mediakatt:

Nej, det gör den inte. Du kommer inte få bättre självkänsla av att väga mindre och inte må bättre. Om du har ätstörningar så funkar det inte så, helt enkelt.


Kroppen kommer brytas samman och sånt, jag vet det. Jag har bara svårt att tro det. Men jag mår bättre psykiskt om jag väger lite.