Forumet - Hmm aaa "kontaktannons vare ja"

Hmm aaa "kontaktannons vare ja"

188 0 15
Hej.

Antar det finns rätt mycket tjejer med ätstörningar som läser här..? Skriver egentligen för jag skulle vilja ha kontakt med någon som har någon liknande situation som jag. Eller som har nån ätstörning överhuvudtaget. Svårt att tala med sånt här med vänner o familj ju. Dela erfaranheter o bli vänner över msn kanske. [smile]

Har fått diagnos ätstörning eftersom det är omöjligt för mej att äta normalt. Känner ingen hunger o kan leva på några kex varannan dag. Går till en ätstörningsklinik varannan vecka för o se mina framsteg av att äta var fjärde timme (!) Hjälp! Går långsamt framåt. Har svårt o övergå från ingen mat/godis/fika --> riktig mat o nyttigheter. [smile]

Kram A.
jag förstår dig [smile]
har haft en tjej som har samma problem som du
äter jätte lite.. det är rätt så irreterande när man ska ut
och käka med henne [confused]

men det jag har att säga till dig är att det kommer bli bättre
för dig försök att ändå ta en extra matbit då när du käkar dina kakor
sen fyller du på med mer och mer för varje vecka [wink]

Spana också in:

Sovande:

Jobbigt:( men ta saker som är lätt att äta som tex glass eller nått som tar tid innan man blir mätt?


Mm jo har ju levt på det i några år.. skräp. Men man kan inte leva på glass o kex heller. Jag skulle ju kunna fortsätta leva på mina 3 kex om dan, men kommer ju se ut som Gollum om ett tag då. O vill göra folket/ på kliniken/familj o sådär glada såklart. Inte för min skull.

Asså låter konstigt men jag e en snål jävul när det kommer till samhället.. Vill inte de ska lägga pengar på en som inte klarar av att käka 100%. Finns cancer sjuka o sådär som har det värre än mej.
ms_A:

Asså låter konstigt men jag e en snål jävul när det kommer till samhället.. Vill inte de ska lägga pengar på en som inte klarar av att käka 100%. Finns cancer sjuka o sådär som har det värre än mej.


Nja jag skulle inte se det så om jag vore du försök att se det posetivt det finns folk som försöker hjälpa dig och ta vara på det :)