Forumet - Hockey.tk - java-ishockeyspel

Hockey.tk - java-ishockeyspel

130 0 2
Jag vet att ni svenskar älskar ishockey, och mer än allt älskar du att vinna över Finland. Det finns ett bra java-ishockeyspel i den här adressen: http://www.hockey.tk på engelska, eller http://www.kiekko.tk på finska. Det finns för litet svenska spelare på spelet: bara 114 just nu. Jag hoppas att antalet svenskarna skulle växa i framtiden. Antalet finnarna är 44647, och efter Finland kommer Kanada med 1241 spelare och USA med 1048 spelare. Fast finns det så få svenskar, har ni ett landslag, som deltagar i den europeiska mästerskap turnering med 9 andra landslag. Finland deltagar där tyvärr inte.

Spelet var utvecklat år 2004, och för de första två år fanns det bara finskar i spelet. Därför är finländare mycket bättre än alla andra länder. Nuförtiden finns det mycket utlänningar, men vi behöver mera svenskarna!

Spelet är lätt att spela: allt som ni behöver är en mus och något slags dator. En fördel för ni svenskar är att ert ping är ungefär 30, I Slovakien och Tjeckien är pinget cirka 60, och de länder är den som spelade igår i den EM-guldmatch. Slovakien vann. Om ert antalet skulle växa, kunde ni snart nå upp till samma nivå som de bästa länderna, visst utom Finland. Finland är åtminstone nuförtiden överlägsen, därför spelar vi inte i den internationella turneringar. Men vad händer i framtiden vet ingen.

Om ni börjar spela och har några frågor, skicka anteckningen till nick Mind, den är jag.

Om ni vill se antalet olika länder, gå till den här adresse: http://www.hockey.tk/about.cws

Jag är själv finskspråkig, så vara snäll och förstå att min svenskkunskap är inte perfekt. Tack :)