Forumet - Hög invandring och mångkulturella ideal hotar välfärdstaten.

Hög invandring och mångkulturella ideal hotar välfärdstaten.

120 0 7
Här kommer ett väldigt bra debattinlägg av Gunnar sandelin i Newsmill om sveriges massinvandring i förhållande till sverigedemokraterna och mediernas syn på det hela.

Hans debattinlägg sammanfattar rätt så mycket fakta som diskuterats hej villt på olika invandringstrådar här på forumet.


Gunnar sandelin @ Newsmill:

Invandringens sociala och ekonomiska verklighet finns långt bort från den politiska och mediala elit som lever i solida bostadsområden, där högavlönade umgås med likasinnade. För dem är det av större betydelse att värna sina karriärer och där ingår att demonstrera att de är goda och progressiva människor. Det är viktigare än att allsidigt rapportera om det ansvarslösa asylmottagandets kostnader och konsekvenser, skriver GUNNAR SANDELIN, socionom.


Resten av hans långa debattinlägg kommer här: ​http://www.newsmill.se/artikel/2009/12/07/hog-invandring-och-mangkulturella-ideal-hot​ar-valfardsstaten

Som vanligt, synpunkter på detta? är det han säger kattskit eller har den en hel del poänger.

Spana också in:

ungdömar:

Tänk om riksbanken förvaltat sitt ansvar lika värdelöst som regeringen. Om reporäntan satts på samma sätt som invandringskvoten.


Riksbanken är ju minst lika värdelös? Därför vi har en fiatvaluta, skapad inflation, valutamonopol osv. Däremot kan man knappast hålla riksbanken ensam ansvarig för det hela, de gör ju vad de får order om att göra.