Forumet - Höga eller låga skor på date?

Höga eller låga skor på date?

657 0 18
Jag ska på "date" imorgon. Vi tänkte bara snacka, gå en promenad ungefär. Jag är sugen på att ha klackskor (Inga fjortisklackar, utan snygga... haha), men jag vet inte om jag ska ha det eller inte. Det är stiligt osv, men jag vill inte få ont i fötterna om vi ska gå långt (vilket jag inte vet om vi ska eller inte.) Han är ungefär 25 cm längre än mig.

Vad tycker folket?[smile]

Spana också in:

åsna och bög:

du, dig skulle jag träffa på hultsfred! vad hände liksom? Jag är gammal.


Tja, vad vet jag? Jag slängde ut mitt nummer i hultsfredstråden, enbart en (vet inte vem) hörde av sig via sms och frågade om det blev något umträff, jag sa "ja, om vi ordnar något så?", men fick inget mer svar sen :c

ahkey.
Ja, du får ju avgöra själv. Kanske bra att ta de finare skorna, känner dig mer uppklädd, kommer in i annan stämning och höjer självkänslan lite.. Sånt ska man inte underskatta.

åsna och bög:

sanning! men samtidigt vill jag inte att han ska få fel intryck av mig, alltså att jag vill ge ett avslappnat intryck också.


Vi kan inte avgöra vad som är för sexigt och olämpligt eftersom vi inte har sett dem. Men även om vi såg dem så skulle våran åsikt just bara vara våran åsikt..

Men men, klä upp dig men välj de bekvämare skorna.