Forumet - Höll på att dö i veckan

Höll på att dö i veckan

1169 1 25

Spana också in:

Så bara de senaste månaderna har jag legat inlagd på bensoutrappning i tre veckor, men efter att jag slutade med att ta benso regelbundet på laglig väg så har jag varit inlagd för tre självmordsförsök under den senaste månaden, innan dess aldrig någonsin. Så det jag har missbrukat nu är ju alkohol och benso, men har inte ens tagit 1/3 av den dosen benso jag gick på lagligt INNAN, så har lite svårt att kalla det för missbruk, inte ens polisen som hämtade mig i förrgår valde att göra en utredning för narkotikabrott trots at jag är dömd för narkotikabrott på tyngre droger för några år sedan. 

Geigerzähler: Så missbruk + att äta mat var tredje dag (p.g.a. venlafaxinen dödar hunger) tar lite för hårt på mig.
Känns inte som att du ska ta medicin som reglerar noradrenalin (det ökar blodtrycket, håller en vaken/uppvarvad m.m.) på det vis SNRI-preparat gör. Jag var i princip aldrig hungrig när jag använde Mirtazapin (liknande) för ett år sen, kunde gå utan mat och sömn i ett dygn och ändå uppleva mig fullt kapabel.

Schism: Känns inte som att du ska ta medicin som reglerar noradrenalin
Grejen är att jag har fan ALDRIG mått så jääävla bra som jag gjort nu när jag går på venlafaxin NÄR JAG MÅR BRA, men mina dippar är djupare än innan. Dipparna skulle dock kunna regleras med xanor efter som att jag har psykotiska perioder när jag är depressiv.