Forumet - Höra av sig..?

Höra av sig..?

185 0 18
Tjena!

Jag har en liten fråga..
Det är så att jag träffade en tjej på en fest igår och vi började "strula" lite o så, och hon verkade fett på och allt flöt på bra [crazy]. Och för att göra en lång historia väldigt kort så kan man säga att ett bra tag senare på natten så verkade intresset svalna lite från hennes sida. Om det var för att jag var lite för avvaktande eller vad det kan ha varit, jag vet inte. I vilket fall så drog vi hem samtidigt, men skildes åt och åkte åt varsitt håll. Och känslan var inte riktigt samma som tidigare på natten, något mer "tryckt" eller vad man ska säga, varför vet jag inte. Och det blev tyvärr aldrig att vi bytte telefonnummer.

Jag "råkade" iaf få tag på hennes msn o så efteråt. Och jag undrar vad folket här tycker. E det lugnt att adda henne och snacka lite eller är hon inte intresserad, utan tror att jag är värsta stalkern. [crazy] ?

Tacksam för svar!

Spana också in:

Positiv87:

Jag "råkade" iaf få tag på hennes msn o så efteråt. Och jag undrar vad folket här tycker. E det lugnt att adda henne och snacka lite eller är hon inte intresserad, utan tror att jag är värsta stalkern. ?


Stalker är bra, visa intresse är bra. Men hemligheten ligger i skälvförtroende, skälvförtroende, skälvförtroende!
O de visar man inte om man är avvaktande. Visa lite manlighet o våga annars ångrar du dig och du växer inte som person.