Forumet - Hörlurar med världens bästa isolering??

Hörlurar med världens bästa isolering??

2865 0 29
Hej!

Jag vill ha ett par hörlurar som absolut stänger ute all ljud så jag slipper höra omgivningen samtidigt som jag kan ha så hög musik jag vill utan att omgivningen störs!
Jag är ute efter ett par riktigt bra isolerande hörlurar som isolerar med ca 90 % eller gärna mer(om det finns såna).

Så jag undrar var man kan köpa hörlurar med världens bästa isolering?

Spana också in:

Alabama Rocker:

På vilket sätt är det inte dyrt?
Jag visste inte du var en sprätt


folk köper ju skullcandy-hörlurar hit och dit, vad kostar de, typ 500 spänn? om folk kan köpa ett par dåliga hörlurar för 500 spänn så är 700 spänn för ett par som fyller en specifik funktion inte särskilt dyrt. inte för att de låter fantastiskt, men hårt isolerade hörlurar brukar inte direkt göra det.
Alabama Rocker:

Jag läste vad du skrev, Snurre.


dåså, då förstår du också att 700 knappast är ett orimligt pris att betala för ett par hörlurar, i allmänhetens ögon. samt, jag förespråkar inte att folk köper skräp, det är dåligt för miljön i och med att skiten går sönder efter två veckor, då köper folk nytt, osv. knappast eftersträvansvärt.
Libertad:

Alltså, hur i helvete lyckas de sälja dem överhuvudtaget? De låter ju fan gräsligt. [shake]


duger vid inspelning, och isolerar utav helvete! [party]

edit: jaha, skullcandy. nej, de är ju inga höjdarlurar för det priset. ett par hundra kanske varit värt, de håller ju okej ändå.
hur är det med in-ear hörlurar? Har läst att de tar bort allt oljud från omgivningen bra, men hur bra? Och så undrar jag om omgivningen skulle höra ifall jag skulle höjja volymen riktigt högt? Så att man undviker det där dunka-dunka-ljudet som alla andra annars hör.


Jag är ju trots allt bara ute efter ett par hörlurar till min mp3.
JagärMalin:

Nu blev jag orolig! Ljudet är ju viktigt också! [shake]


då ska du nog inte satsa på de jag länkade till. men, vad är din budget, till en början?

JagärMalin:

Vadå, hur dåligt ljud är det i dom? Varför låter välisolerande hörlurar sämre?


de är slutna, till en början, slutna hörlurar är aldrig perfekt ljudmässigt i något sammanhang, även om det kan vara praktiskt. öppna lurar läcker skapligt mycket ljud, men låter mycket mer naturligt. vettigare stereobild.

JagärMalin:

hur är det med in-ear hörlurar?


håll dig borta från till varje pris.
mörknäs:

då ska du nog inte satsa på de jag länkade till. men, vad är din budget, till en början?


just nu har jag ingen budget men jag tänkte att jag kan köpa i framtiden. Bryr mig inte nu om priset, jag vill bara ha ett bra isolerande hörlurar som även har ett grymt ljud.
vill ha ett par hörlurar som jag kan lyssna hög musik på när jag exempelvis sittter i klassrummet(där det måste vara tyst) och utan att det stör andra.
JagärMalin:

just nu har jag ingen budget men jag tänkte att jag kan köpa i framtiden. Bryr mig inte nu om priset, jag vill bara ha ett bra isolerande hörlurar som även har ett grymt ljud.


ska kolla upp saken, är dock inte så inne på slutna lurar, som höres. om du däremot vill ha ett par prisvärda med grymt ljud, så stavas dessa sennheiser hd515. du borde kunna hitta för en femhundring eller så. dock öppna, som sagt, så de isolerar knappast bra.