Forumet - höstkappa till vintern?

höstkappa till vintern?

617 0 6
Image

såg den här kappan på mq och behöver en ny så hade tänkt köpa den. men i och med att den säljs nu kan man ju undra om den är mer höstkappa? blir osäker på om den är tillräckligt varm att ha till vintern. brukar ni ha samma kappa på hösten som på vintern? räcker det med att den är "lätt" fodrad? har haft dunjacka tidigare så vet inte riktigt hur det är med kappor. brukar de börja sälja kappor man kan ha till vintern nu?

här är så att man kan kolla närmre :p

http://mq.se/shoponline/#http%3A//mq.se/estore-Mqestore/modules/pageableRelatedA...

tacksam för svar!
Jag skulle inte rekommendera MQs sortiment om du är ute efter en trenchcoat av hög kvalité.

Angående den där modellen har jag ingen aning om hur pass fodrad den är, antagligen inte särskilt fodrad. I vilket fall som helst skulle jag inte rekommendera något från MQ, kolla istället på t.ex. Burberry. Har två trenchcoats därifrån och jag är jättenöjd.

Spana också in:

Capture:

Enbart kappan lär blir för kallt. Men om du köper en som inte är alltför åtsittande klarar du dig säkert under vintern om du har en ordentlig tjocktröja under.


det dumma är ju att den inte alls blir lika snygg om den inte är åtsittande och man har en tjock tröja under :( men om man bara skall ha den när man är på väg någonstans, går på stan etc. borde den ju funka? om jag skall ut och hitta på saker i snön tror jag att jag ändå kommer att ha en annan jacka. men just när det gäller kappor.. de brukar väl inte vara supervarierade i fodringen utan hyfsat tunna? tänker på människor runt omkring en som hade kappor på vintern, de såg ju inte överdrivet varma ut :S
varför ska folk göra höst/vinter kappor, rockar watever så komplicerat.
Börja med att satsa på något som du inte behöver köpa nytt om ett år.
Ska du använda den även på vintern köp en som är så pass för stor att du kan ha en extra tröja under. mer än så behövs oftast inte.
Välj en med tunnare foder, det ökar inte bara valmöjligheten utan du kommer heller inte dö av värmeslag på vintern.

mvh åretruntöverrockbäraren