Forumet - ”Homo­sexualitet kan jämföras med pedofili och tidelag!”

”Homo­sexualitet kan jämföras med pedofili och tidelag!”

5679 0 66

Spana också in:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article11181143.ab

Tar inte avstånd
Partiet sverigedemokraterna tar inte avstånd från Söders attack.
– Jag uppfattar hans inlägg som en manifestation mot sexualiseringen i samhället. Det är just Pridefestivalen han kritiserar, säger partiets biträdande pressekreterare Martin Kinnunen.
Delar ni hans uppfattning om att homosexualitet är en avart?
– Vi har aldrig diskuterat vad som är normal och onormalt.

Pundarjävel: Jag respekterar religiösa, men när det går så långt att religion används som hat mot människor är det fan inte okej asså, vilket du gör. Shame on you, jesus, I will cut your beard when you sleep.
Gud hatar inte homosexuella eller andra syndare. Tvärtom så förlåter Gud den som inser och erkänner att han syndat och ångrar sig.

"Gör mig fri från all min skuld och rena mig från min synd. Jag vet vad jag har brutit, min synd står alltid inför mig."

Psalm 51:4-5

"Du som älskar ett uppriktigt hjärta, ge mig vishet i mitt innersta. Rena mig med isop från min synd, tvätta mig vit som snö. Låt mig få höra glädjerop och lovsång, låt den du har krossat få jubla. Vänd bort din blick från mina synder, stryk ut all min skuld. Skapa i mig, Gud, ett rent hjärta, ge mig ett nytt och stadigt sinne. Driv inte bort mig från din närhet, ta inte ifrån mig din heliga ande. Låt mig åter glädjas över att du räddar, håll mig uppe, ge mig ett villigt sinne."

Psalm 51:8-14

"Lycklig den vars brott har förlåtits och vars synd har plånats ut! Lycklig den vars skuld har avskrivits av Herren och vars sinne är utan svek! Så länge jag teg tynade jag bort. Jag jämrade mig dagen lång, dag och natt låg din hand tung på mig, jag blev som en åker i sommarens torka. Då erkände jag min synd för dig, jag dolde inte min skuld. Jag sade: Jag vill bekänna mina brott för Herren. Och du förlät min synd och skuld. Därför ber dina trogna till dig i nödens tid. När de stora vattnen stiger når de inte dem. Du är min fristad, du bevarar mig för nöden, du låter jubel över räddningen ljuda omkring mig."

Psalm 32:1-7