Forumet - Homofobi.. [sad]

Homofobi.. [sad]

605 0 13
Hej.

Det är en sak jag faktiskt inte kan rå för. Vissa kan faktiskt det där.
Men saken är den, att jag är jätte homofob.
Om jag ser två tjejer eller två killar stå och hålla på, så blir jag typ.. äcklad och tycker det är lite obehagligt.
Jag vet faktiskt inte varför.. Jag försöker tänka på vad felet är, och jag tycker egentligen inte att det är fel.. men ändå så tycker jag det?! Det är jätte svårt att förklara hur jag känner kring det.
Saken är även den att min syster är tillsamans med en tjej - vilket jag tycker är... väldigt.. väldigt jobbigt, om man säger så.
Sen har hon ju en massa kompisar som är .. lite homosexuella osv. och jag mår verkligen jätte dåligt att vara inärheten av dom.. för jag som sagt, blir lite smått.. äcklad och tycker att det är obehagligt.. Trots att jag inte fattar varför, typ.. Jag tycker det är ok att vara homosexuell, bara man slipper se det.. om man säger så.
Och jag känner mig JÄTTE hemsk pga. detta.. typ som en mindre version av en sk. äcklig nazist - men det är jag INTE alls!!

Någon som känner något liknande? [rolleyes]

Spana också in:

cabaret:

Jag försöker tänka på vad felet är, och jag tycker egentligen inte att det är fel.. men ändå så tycker jag det


Du kanske inte ska fokusera så mycket på vad du känner är som är felet på homosexuella. Och med tanke på att du kommit fram till att du egentligen inte tycker det är någonting fel med det egentligen.
Du kanske mer ska lägga dom tankarna åt sidan, och tänka mer på alla posetiva saker det är att vara homosexuell! [smile]
Att det faktiskt är kärlek, och kärlek är ju någonting underbart, och en riktig härlig känsla att faktiskt ha.
Så om du ser din syster och hennes flickvän kyssas eller kramas försök då att tänka att "vad härligt att min syster har hittat någon som hon tycker om så där mycket, och att hon är så kär och lycklig med henne" och tänk dig in i den dära underbara känslan av att faktiskt ha någon. Så kanske du kan glädjas lite utav det?[crazy]
been there, done that. misstaget du gör är att belysa att deras relation är homosexuell, istället för att de tycker o varandra och att det är bra att hon hittat någon som tycker om henne. försök att tänka på det istället för den homosexuella biten.

för det, som du själv verkar inse, spelar ingen roll.