Forumet - homokillar som vill shatta?

homokillar som vill shatta?

5227 0 37

Spana också in:

Nintendos BFF:

vad är så inspirerande med homos?


När du pratat med mig kommer du veta! [cool]

Haha, äh jag vet inte. Aldrig sett mig som särskilt inspirerande. Däremot kan jag tycka att folk som går emot strömmen för att göra det bättre för sig själv (så länge det inte aktivt skadar andra) är att se upp till.

För mig kan många homon vara så. Tyvärr fanns det så få äldre bögar/flator där jag växte upp som var någorlunda hyfsade så det blev genom nätet och UM som jag blev inspirerad. "Det går att vara öppen och inte bli förkastad av folk runt om!" Ungefär så.

Det är fint. Men det kan också handla om folk som kampanjar för att ändra hemska lagar. Jag tänker på en kille (Blake) som jag läst mycket om de senaste månaderna. Han blev avregistrerad som medborgare i Sverige vid 17 års ålder (fast han alltid varit registrerad som sådan) och om hans kamp att återfå sitt medborgarskap. Såna kamper kan styrka mig.

Men det är lite off topic.

Nintendos BFF:

homokillar som vill shatta?


Ville du prata ellår? [crazy]

pizza13:

Vill du chatta?


Du är alltså... tretton år och vill prata med mig? Du vet, jag är 11 år äldre än du... Jag tror inte vi harmycket gemensamt. Och du kan glömma att jag diskuterar något som helst sexuellt med dig. Men visst, vill du prata, släng i väg ett meddelande.
Frippe96:

Du inser att det är ganska skönt att ha en äldre kille att snacka med om både det ena och det andra va? Man kan prata sex utan att det blir sexuallt liksom..


Självklart [smile] Det var det jag menade. Jag syftade på äldre (för mig på den tiden) killar och tjejer på UM som jag kom i kontakt med. [smile]

De senaste 3 bögarna under 18 år som kontaktat mig på olika sätt privat har alla velat vara ute efter en sak och en sak allen: sex. Det gör mig konfunderad. Vad sänder jag ut för signaler...?