Forumet - Homosexualitet är fel - vetenskapligt bevisat (igen)

Homosexualitet är fel - vetenskapligt bevisat (igen)

9826 0 29

Patrick: Jag skapade en tråd förut som bevisade (matematiskt) att homosexualitet är fel. Det är även etiskt fel eftersom det skadar människor. http://www.thisdaylive.com/articles/science-of-gay-marriage/158265/
En "matematiker" som avslutar sin analys genom att hylla gud kan väl knappast anses som trovärdig. Förstår inte heller riktigt hur man kan räkna ut om ett speciellt umgänge eller en speciell aktivitet är fel genom matematik och vetenskap. Man kan räkna ut att det inte blir några barn genom avloppssex men själva konstaterandet att något är "fel" är ju enbart en åsikt som naturligtvis kan variera från person till person, 

Spana också in:


snoret: sexualitet kan inte vara rätt eller fel. det bara är. låt det vara.


Vad tycker du om pedofili då? Det är inte heller rätt eller fel utan bara är?

De flesta homosexuella är pedofiler.

Aaron: Kärlek är kemi inte matte ditt pucko , baah bara för Vetenskapen behöver skriva ner i en massa formler på papper så är det inte lika med sant i logiska Verkligheten !
vetenskap handlar om att arbeta med verkligheten. det är just vad det är.

NiklasW: En "matematiker" som avslutar sin analys genom att hylla gud kan väl knappast anses som trovärdig.

Det är inte hans religion som är intressant utan hans teori... vad du säger är att ''En matermatiker som är religiös KAN INTE ha trovärdiga teorier''.
Fridask: Så att jag är lesbisk är fel? Då får jag väl vara fel då.
Nej. Nej du är verkligen inte fel och acceptera aldrig det. Tolerera möjligtvis andras ignorans även om det är jobbigt, men jag hoppas att du orkar sträva efter att få dem att förstå. Jag och många andra hjälper dig gärna. 

Nu får det vara slut på trollandet. TS, vänligen läs igenom reglerna innan du postar dina trådar och se till att de är skapade i den publika andan och inte kränker eller diskriminerar andra personer eller folkggrupper. 

TRÅD LÅST.