Forumet - Homosexualitet - förbjudet

Homosexualitet - förbjudet

3000 0 38

Spana också in:


Kudhos:
fick cancer av att läsa detta
Eller hur.Z0dd:
Varför ska "heteropropaganda" vara lagligt då?
För att det är normalt och hälsosamt. Tills vi vet exakt vad homosexualitet beror på så är det inte värt att bedriva propaganda som kan få ungdomar att bli bögar. Det har hänt fler än en gång att folk ändrar sexuell läggning under livets skede. Om det beror på samhällsmässiga påverkningar vet jag förstås inte, men någonting måste det ju bero på.

Z0dd:
I vissa länder är våldtäkt normalt, med ditt resonemang borde man då propagera för våldtäkt.

Du är helt otrolig.
Våldtäkt är ingen sexualitet såvitt jag vet. Sluta blanda in ojämförbara jämförelser.

Det är helt seriöst. Du kan inte med säkerhet säga att HBTQ-propaganda inte påverkar ungdomar att bli bögar eller transpersoner. Jag kan inte säga med säkerhet att den påverkar deras sexuella läggning. Men så länge forskarna inte vet vad homosexualitet beror på - att det är oberoende av påverkan från normer och samhälle - så vill jag inte ha propaganda. Särskilt inte som är mottagbar för barn och ungdomar.

bertrimmarpåstjärt:
Eller hur.För att det är normalt och hälsosamt. Tills vi vet exakt vad homosexualitet beror på så är det inte värt att bedriva propaganda som kan få ungdomar att bli bögar. Det har hänt fler än en gång att folk ändrar sexuell läggning under livets skede. Om det beror på samhällsmässiga påverkningar vet jag förstås inte, men någonting måste det ju bero på.
Att vara hälsosam har ingenting med läggningar att göra.
Gillar en snubbe kuk så ska han få göra det också. End of story.

Z0dd:
Du sa "det är normalt", vilket kan sägas om väldigt mycket annat. Det är ett icke-argument.
Vilket skitsnack! Glatt skålande

Det är normalt för en kille att gilla en tjej på ett sexuellt plan. Hela den här HBTQ-cirkusen är bara ett led i vänsterns försök att tvinga på alla sina ideal. Allt ska vara normalt, alla är lika vackra, alla är lika begåvade och liknande skitsnack som grundar sig i ideal snarare än i verklighet.Pegasus:
Att vara hälsosam har ingenting med läggningar att göra.
Gillar en snubbe kuk så ska han få göra det också. End of story.
Klart det har. Om alla världens människor varit bögar hade det nog inte gått så bra för djuret människa. Så nej, det är inte hälsosamt.