Forumet - Homosexuel

Homosexuel

1311 0 19

Spana också in:

hellodoggy:

MEn tror inte att världen riktigt har kommit till den där nivån att man inte behöver berätta för vissa.


Tror jag inte. Om du tar åt dig av vad folk pratar om en så givetvis blir det en stor grej.
För er yngre kanske det är viktigare om vad folk tycker om en men jag sket fullständigt i vad folk tyckte och tänkte om mig i den åldern.

Dock har jag lite svårt med att ''jag tror jag är gay'' grejen då jag tror att man föds till vad man är, så det vet man.

Tycker att ''gay'' är sådant mode nu att jag kräks...
FreeWay89:

Dock har jag lite svårt med att ''jag tror jag är gay'' grejen då jag tror att man föds till vad man är, så det vet man.


Kan säga att jag har varit med både tjejer och killar och har haft samma attraktion till de båda. Och de första gångerna med tjejer var när jag var runt 13. Och då självklart brydde jag mig om vad andra tyckte och tänkte. Jag visste inte riktigt vad som var " normalt " eller inte. Men nu vet alla, berättade först bara för de jag står närmast, och där fick jag verkligen veta vilka jag kunde lita på. Men jag förstår vad du menar, och säger bara.. Respekt till dig :)
hellodoggy:

Men nu vet alla, berättade först bara för de jag står närmast, och där fick jag verkligen veta vilka jag kunde lita på. Men jag förstår vad du menar, och säger bara.. Respekt till dig :)


Respekt till dig med å du helige ruggmunscher [y]

Men aaa som sagt, många grubblar för mycket för sånt här istället för att känna sig fram.
hellodoggy:

Men att känna sig själv i tonåren är inte lätt, är en jävla rollercoaster.


Tycker inte att det ska behöva vara det. Bara att man gör det för svårt för sig själv. Jag menar barn börjar ju intressera sig för motsatt kön eller vad det nu är rätt tidigt.
Grejen med tonåren är ju mer att nu ska ju sex blandas in i det hela.

Sen tycker jag inte att tjejer borde ha särskilt svårt med sånna här grejer.