Forumet - Homosexuell eller bisexuell?

Homosexuell eller bisexuell?

244 0 3

Hejsan har sett att ett par trådar av denna sort finns men ej någon som är aktivt besökt.. Tänkte bara att det säkert finns fler som mig som inte riktigt vågat komma ut än pga av rädsla eller osäkerhet, men jag skulle gärna vilja att om man känner för det får man gärna skriva var man är ifrån och hur gammal man är så kan man se om det finns folk precis som en själv på nära avstånd.

Jag är själv 19 år och pluggar vid Linköpings universitet där jag även bor! :)

Kommentarer (8)

  1. varför behöver du komma ut? :) 

  2. Och vrf är det så viktigt att komma ut , vad har andra för intresse idet ? 

    Ni som är osäkra på er själva ,hmm tycker ni det är cool att komma ut eller vad ? 

  3. du behöver inte "tkr ni det är coolt elr :SSS", han ber om hjälp. skitsamma bara

  4. Jag vet egentligen inte varför men har en känsla av att jag inte är mig själv bara. Vill komma ut för att kunna få vara "jag". :) Nej jag tycker inte det är coolt att komma ut, då har du missuppfattat. :)

  5. du är fortfarande du oavsett sexuell läggning kompis! men du gör vad du vill och jag hoppas du finner vad du söker. lycka till :)

  6. Fan vad folk ska ha problem med sina sexuella identiteter , kan man inte va sig själv fast folk inte vet allt om en ? 

  7. Tack så mycket det ska jag! :)

  8. Och den faktan baserar du på..?

Tråden har 3 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

För mig var det ingen stor grej. Jag har varit öppet bisexuell sedan lågstadiet. Jag är glad att jag var öppen redan från början för vid den tiden är det ingen som bryr sig. Jag tror att det blir svårare ju längre man håller det inom sig. Det känns väldigt bra att våga vara sig själv Skål Bor i Örebro by the way.