Forumet - hon är så självupptagen

hon är så självupptagen

568 1 5
jag har två kompisar, men man kan inte ha en normal konversation med den ena utan att hon vänder allt till sig själv. Det är rätt fånigt faktiskt. För någon dag sen blev hon tex följd tillbaka av en ganska stor profil, och jag berättade att samma sak hände mig men hon lyssnade inte, för hon hade fullt upp med att prata om sig själv. En gång mådde jag dåligt över en sak och ville prata men på nåt sätt lyckades hon byta samtalsämne så att det skulle handla om sig själv istället. Om något händer i närheten av henne eller med henne så brukar hon alltid SKRYTA om det. Jag vet att jag kanske borde säga hejdå till henne som vän men jag vet inte hur och jag vill inte bli av med min andra kompis hon är jättesnäll men hon kommer nog fortsätta vara med henne oavsett. Jag tror min andra kompis vet att hon är självupptagen men det verkar inte störa henne, men jag mår riktigt dåligt över det, för jag är ganska ensam förutom med dem och då får jag ändå ingen uppmärksamhet eftersom det alltid bara ska handla om henne. Vad ska jag göra?

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:
>jag vill inte bli av med min andra kompis

Skulle det verkligen hända?

>men hon kommer nog fortsätta vara med henne oavsett.

Är det ett problem?


Förr i tiden, år 2015, när jag faktiskt var någorlunda socialt kompetent, hade jag en vän, men jag hatade den här andra personen som alltid var med. Jag ville inte tala med honom.

Men så ska man väl inte tycka?

År 2014, slutade jag umgås med alla mina vänner, för att jag hatade Rasmus, men mina vänner umgicks fortfarande med Rasmus, så jag ville inte umgås med någon av dem.

Men så ska man väl inte göra?Jag har fått för mig nu att man inte ska vara så där hätsk. Man ska väl inte behöva sluta umgås med någon bara för att vederbörande umgås med någon som man inte vill umgås med.

Spana också in: