Forumet - Hon följde inte med mig hem!

Hon följde inte med mig hem!

744 0 45
Kan låta illa kanske, men har aldrig haft det här problemet innan...en tjej jag jhar spanat in en längre tid valde en annan kille....sitter fan och gråter atm! Har aldrig hänt mig innan...de få tjejer jag har raggat på har alltid kommit med mig:S:S:S

Det är en tjej som jag har varit sugen på jävligt länge, snackade med henne och allt verkade gå bra, men så åkte hon hem med ngn annan...suger fucking jävla kuk! fan fan fan! Vad fan i helvete gör jag nu!?

behöver tröst....hjälp mig!

Jävla fan! Hade veklige ställt in mig på att få ta hem henne, kanske tom bil tillsammans md henne men så går hon hem med någon annan!!!

KUK!!! Jävla hora! Fan ta henne!
Varför!? För att det egentligen är världens skönaste brud och jag aldrig trodde att detta kunde hända mig! Gillar verkligen henne! Så att jag vill gifta mig med henne! Har alltid varit killen som tar hem brudar för att ha sex och sen inget mer...men hon är något speciellt...!

Kommer aldrig att få en sån chans mer!

Spana också in:

zxyd:

Är du ledsen för att hon inte var intresserad eller är du ledsen över att hon valde en annan framför dig?


Jag vet inte!

timeisrunningout:

Vad är det med killar och att kalla tjejer hora när de blivit dissade? Usch, så dåligt. Hade också gått med någon annan.


Jag vet inte, menar inte att hon är en hora, bara något som ger uttryck för min besvikelse!
klåparen:

inge bra uttryck tkr ja


Nej det är urkasst uttryck! Men hon läser inte här och kan inte ha ont utav det...

timeisrunningout:

Nej, givetvis inte, det var ju därför du sa hora och "fan ta henne!". [smile]


Jamen fandå! det är 30 sek sen det hände! jag är lite jävl skärrad, ledsen och besviken!

timeisrunningout:

Jag tycker du bör utöka din vokabulär en aning och försöka igen en annan gång.


Min vokabulär är tämligen välutvecklad bara det att jag tenderar att inte använda dess fulla styrka när jag är ledsen och förbannad! vet inte varför jag blir arg men det blir jag!

smisk:

Maybe this is why [y]


Nej...har pratat med henne om detta...och duden hon gick hem med är knappast bättre...
smisk:

Då kanske det var något sådant hon var ute efter då! Bara att leta på, pojkvasker. Det finns många fräna brudar där ute!


mmm kanske...känner mig redan lite bättre efter att ha fått skälla lite XD haha men fan vet vad hon vill...hit kommer hon aldrig iaf...

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Redbulls:

I got your back, Jack. Bitches be crazy.[n]


Thx[love] yepp all of 'em! När man är ett svin är det inga probs att få brudar men när man vill ha någon påm riktigt går det fan inte!!!
hixaren:

mmm kanske...känner mig redan lite bättre efter att ha fått skälla lite XD haha men fan vet vad hon vill...hit kommer hon aldrig iaf...


Äh, kvinnor är helt jävla omöjliga. Trust me, I am one. Men seriöst, håll inget mot henne, hon var troligtvis bara förblindad av den andra killens förmåga att använda en helt geléburk till håret för en kväll. Så brukar det vara.
smisk:

Äh, kvinnor är helt jävla omöjliga.


Ja dom är fan det! helt otroligt! Vad fan ska man göra!? Jag är inte ful och jag har gjort en hel jävla massa för hennes familj!

smisk:

håll inget mot henne, hon var troligtvis bara förblindad av den andra killens förmåga att använda en helt geléburk till håret för en kväll.


lol, kanske...men det gör inte det hela lättare eller bättre, men kommer förhoppningsvis skratta åt mig själv imon:)