Forumet - hon gör mig galen!

hon gör mig galen!

1815 0 56
hej. jag är en kille på 17 år och är väldigt kär i en tjej son nyss har börjat första ring i gymnasiet, vi träffade varandra när jag gick i 8:an tror jag och lite i 9:an då det inte hände något.

men jag tog kontakt med henne på msn för ca 2 veckor sedan och har träffats en gång sen dess. det var trevligt tyckte jag och vi pratade väldigt mycket, hon pillade mycket i håret och var ibland ganska närgången och vi hade ganska mycket ögonkontakt. [smile]

nu till problemet: hon går en ganska krävande linje och tar upp mycket av hennes tid värkar det som. och om jag ringer henne och undrar ifall vi ska hitta på någon så säger hon att hon har mycket att göra (det förstår jag) men om jag säger liksom "men jag kan ringa dig imorrn då" så säger hon "du gör som du vill" med dov röst och får mig att känna mig osäker. detta har hänt 2 gånger nu att hon säger bara "du gör som du vill", det känns som om hon inte vill ha något med mig att göra alls. [sad]

detta är en väldigt speciell tjej som jag har alltid gillat och jag vill inte sumpa något och vill inte heller vara för på!

vad ska jag göra? dela gärna med er av era egna erfarenheter. tack på förhand[smile]

Spana också in:

Se hur hon kastar med håret där hon går
Livet vaknar längs hennes väg
Jag borde se åt ett annat håll
men mitt hjärta följer varje steg
Jag är en dåre som aldrig lär
Jag är en man på drift igen
Jag har levt utan lust på en bortglömd kust
Ingens man, ingens vän

Hon gör mig galen
Jag vill ha henne hos mig i natt
Hon gör mig galen
Hon gör mig galen
Hon kan bli min frihet
Hon kan ta mig ut härifrån
Hon gör mig galen
Hon gör mig galen

Jag har vandrat längs gränsen länge nog
En emigrant med sviktande mod
Bränd av kvinnor och gamla kontrakt
Med rastlösheten som gift i mitt blod
Hon går förbi här som en doft av hopp
som ett tåg på en nattlig station
som ett rop i en gränd från en förlorad vän
som en ny religion

Hon gör mig galen…

Förälskelsen och frälsningen krossas
kupan, krossar glas
Dagen blir ett rus av lust
Natten brinner av stjärnextas
Du stänger dörren med ett nej
Du aktar dej, du gömmer dej
När natten kommer är hon ändå där
Vad kan du göra åt att du är kär?

Hon gör mig galen…
dudewtf:

hon är smartare än mig kan kan jag ju säga men jag kan höra med henne ifall hon vill ha hjälp med läxorna, ni andra säger att hon inte är intresserad. men du tror det: dazed_and_confused hur tänker du då isf om alla andra säger att hon inte är det.


Alltså du kan mer vara i bakgrunden hela läxhjälpen är egentligen helt oväsentlig, hon är intresserad men kvinnligt velande, där med inte sagt att du ens har halva inne men det är värt att försöka.
dudewtf:

okej då är det bara att skit i det då...


Ge det ett försök, fråga om någon vecka ifall hon har lust att ses och ifall hon säger ja så träffar du givetvis henne men ifall hon säger nej så säger du bara okej. Och därefter bör du sluta höra av dig så att hon inser vad hon hade men nu har förlorat, att hon faktiskt gillade när du hörde av dig och (kanske) gillade dig.
Hör hon inte av sig så var det inte menat att det skulle bli någonting mellan er två men ge det som sagt ett försök för annars kommer du alltid undra "what if .."

Vet hon ens att du gillar henne? Har du märkt att hon gillar dig? (innan hon började bli så dryg.)