Forumet - Hon har förändrats totalt!

Hon har förändrats totalt!

1589 0 40
Jag och min flickvän har varit tillsammans i snart 4 år, vi har alltid tyckt att sex har varit roligt och spännande så vi har prövat det mesta. Det var för snart ett år sen som hon lyckades få en orgasm för första gången, strax därefter visste vi exakt hur vi skulle göra för att hon skulle komma, vilket är underbart, men det är som om hon har nått sitt mål och inte behöver mej lr sex längre... Men jag har fortfarande samma intresse för sex som förut men hon tycker bara jag är jobbig som vill ha sex numera. Sex är verkligen jätteviktigt för mej men de existerar knappt längre. Vad/Hur borde jag göra? Nån som har varit med om detta?

Spana också in:

Du borde ta dig en ordentligen funderare på vad som är viktigast för dig, sex eller hon. Jag tvivlar inte en sekund på att du tycker väldigt mycket om henne, och att du vill vara med henne. Men jag förstår ju att hon blir jättetrött på ditt tjat[rolleyes]

Du kanske kan göra det lite romantiskt, jag vet inte
shajjn:

Hur beteer hon sig i övrigt gentemot dig?


Precis som hon alltid har gjort, minus alla småpeekar om att vi borde ha sex.

ensyster:

Du borde ta dig en ordentligen funderare på vad som är viktigast för dig, sex eller hon.


Jag förstår vad du menar där... Men jag kan ju inte säga; Ok, jag är med dej resten av livet men utan sex. för även om jag älskar henne så vill jag inte ha ett celibat förhållande. Men jag kan ju inte lämna henne för att jag vill ha mera sex. Sex är ju inget kul om man inte lär känna varandra o lär sej hur den andra funkar. jag vill ju ha henne OCH sex!Mollymaj:

Jag får inte ihop det [tard] borde hon inte upskatta det mer nu?


Man ycker ju det...
built this way:

hon kände väl press redan från början att ha sex och sen när hon nått målet så behöver hon ju inte längre göra något efter som hon redan gjort det.


Jag kan förstå hur du menar. Men att döma av hur vi var innan vi hade sex, hur de va första gången samt hur hon betedde sej åren efter så tror jag inte hon enbart ville lära sej att komma. hon tyckte/tycker om de. Och jag vet att hon älskar mej för vi har haft stora bråk (dock inte om detta med sexxxet, bara "vanliga, allvarliga bråk")då jag vart redo att dra så blir hon bara hysteriskt och gråter helt hejdlöst.