Forumet - Hon kallar mig söt?

Hon kallar mig söt?

2400 0 63
En tjej jag fått ganska bra kontakt med har börjat kalla mig söt hela tiden är det lika dåligt som när hon säger att man är som en bror för henne?
Känns liksom som vi har något på gång idag t.ex så ville hon att jag skulle lyssna på en låt hon hade på sin mp3 och hon gav mig en av hörlurarna och satte sig så nära mig att våra pannor liksom lutade sig mot varandra hela tiden och det kändes som vi var på väg att kyssa varandra flera gånger fast ingen av oss riktigt vågade.
Men sedan så var det en tjej som gick förbi som jag känner som hejade på mig och då sa hon att tjejen var söt och att jag borde springa efter henne.
Och det plus att hon kallar mig söt samtidigt gör mig så osäker..
Vad tror ni?

Spana också in:

oliviaa:

Söt = positivt!


Kan va positivt, kan även vara typ "jag har inget annat att säga om dig så söt passar".

Johnas_90:

liksom lutade sig mot varandra hela tiden och det kändes som vi var på väg att kyssa varandra flera gånger fast ingen av oss riktigt vågade.


kanske betyder nåt ändå... fast det kanske bara var önsketänkande?
vad vet jag... testa att flirta LÄTT med henne, skoja osv o se hennes reaktion
StickyBone:

I think she's got a crush on you Om du är intresserad utav den här tjejen så är det ett ypperligt tillfälle att lägga in en stöt Good luck mate!
// Bone


Tack, man kan ju hoppas i alla fall även om jag nu blir lite osäker med det här med att hon kallar mig söt.

Atombomb:

Söt är inget positivt. Tjejer är lömska och det betyder att man är snäll och inget mer med det.


Jo, faktiskt exakt så jag tänkte mig det också men samtidigt så har hon visat på många andra sätt att hon är intresserad så egentligen är det bara det där att hon kallar mig söt som får mig att bli osäker på hur hon ser mig..
Men det är ju inget fel med att vara snäll heller [cute]
Johnas_90:

Men sedan så var det en tjej som gick förbi som jag känner som hejade på mig och då sa hon att tjejen var söt och att jag borde springa efter henne.


kan ju betyda att hon vill veta om du är öppen för att bli intresserad av andra, och vill att du ska säga nej.. för att då skulle hon tolka det som att du var intresserad av henne..?

tjejlogik!