Forumet - Hon ska vara snygg....

Hon ska vara snygg....

19440 0 69
Gärna ta emot den i baken och tycka om alpresor för skidåkning. 

Hon skall vara en duglig matlagare, och lagom pedantisk. Hon ska ha ett brett intresse för underhållning när det kommer till spel, film och TV-serier. Hon ska vara en perfect match helt enkelt.

Har jag för höga krav?

Är era partners 'the perfect match', lr tar ni typ "det som finns"?

Spana också in:

"the perfect match" existerar inte. det finns alltid saker som man får ha överseende med, och så länge det är småsaker är det väldigt skitsamma enligt mig. 

när jag är singel händer det att jag i mitt huvud skapar en lista med krav som framtida partner måste uppfylla, men när jag väl faller för någon så glöms det där bort. det handlar inte om att "ta det som finns" utan om att när det viktigaste stämmer, så som att personen i fråga får mig att skratta varje dag, är foodjunkie och är någon jag trivs med så blir alla mer eller mindre ytliga krav helt irrelevanta. 


subhuman girl:
typ att hon tar den i baken?
nej, sånt är ju folk inte så öppna med. Jag kan inte svara på vad som krävs pga dt behöver inte vara samma grejer varje gångggggggg. 

Men de jag föll för senast var båda lärare med några års mellanrum, dessutom hade de samma förnamn......... 

var riktigt kär i den första, och mådde sjukt dåligt pga dt. varade låååååång tid efter jag aldrig såg henne igen. Var typ 5 år sedan nu och jag tänker fortfarande på henne ibland. Rodnar

brukade facebookstalka henne fast hon enbart hade profilbild tillgänglig för allmänheten, vågade inte lägga till henne som vän. Ledsen
Jag har höga krav vad känslor och ömsesidighet gäller; gäller det smak och värderingar så tror jag att när dessa är ömsesidiga ökar även känslorna, som samtidigt planar ut eventuella skillnader. Ja jag har höga krav. Man bör ha det i sådana här sammanhang, alla bör ha det, men det beror väl på hur man menar med höga.