Aviseringar
Rensa alla

Hon ska vara snygg....


Ämnesstartare

S3ON: tanken är ju att hon ska dela samma intressen, ej ställa upp bara för att jag vill och inte hon.

så hon ska vara en "duglig matlagare" av egenintresse samt själv gilla att städa, annars låter det ju onekligen som att du vill ha en kvinna som passar upp på dig? 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

subhuman girl: så hon ska vara en "duglig matlagare" av egenintresse samt själv gilla att städa

ja 
vi ska laga mat tsm

subhuman girl: annars låter det ju onekligen som att du vill ha en kvinna som passar upp på dig?

det kan misstolkas, men nej, vill inte ha en slav 


   
SvaraCitera

Altså innan jag lärde känna min kille ordentligt, altså långt innan vi blev ihop så tänkte jag att han var en sån jag aldrig skulle kunna bli ihop med. 

nu har motsatsen bevisats och jag har insett att en checklista på hur en partner ska vara är bara löjligt. 

jag satt som singel och sa att han/ hon ska vara längre, äldre,omtänksam, snäll, rolig, öppen, helst ha lika intressen osv osv.

självklart är det några av de sakerna som stämmer in på honom, men absolut inte alla, och faktum är att det är inte viktigt, det som är viktigt är att han bryr sig och är sig själv redan från början.

så för att svara på din fråga så, dina krav är inte viktiga när.du väl är kär, även om säkert något kommer stämma in på den personen. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Razor:

Jag tycker inte att det är samma grej då man i förälskelsefasen bara ser genom rosaskimrande glasögon d.v.s. man ser inte sanningen om den andre utan idealiserar in absurdum. Kärlek kräver mer närvaro än så då det är ett samspel mellan två själar (inte bara två själars fantasier om varandra).

mja man kan ju älska på avstånd också. det är ju sedan stark kärlek som får oss att tappa omdömet och göra grejer vi inte skulle göra för någon annan, men jag förstår hur du menar.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

sedan har väl s3on ej skrivit att han inte ska "ta hand om" henne också?


   
SvaraCitera
reben

Ashöga Krafv


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Brukar inte ha så höga krav, har inte haft det när jag blivit kär tidigare. Dock tar det lång tid för mig att bygga upp förtroende för någon och jag blir inte kär hur lätt som helst, men det handlar inte om krav utan snarare om att jag har svårt för att släppa in folk helt. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

isola: mja man kan ju älska på avstånd också.

Jo, men fysiska avstånd betyder inte att man inte känner och förstår varandra själsligt.

isola: det är ju sedan stark kärlek som får oss att tappa omdömet och göra grejer vi inte skulle göra för någon annan, men jag förstår hur du menar.

Nja, förälskelse får oss att tappa omdömet, kärlek däremot ger oss styrka att gå utanför våra trygghetsgränser men jag skulle inte påstå att vi tappar omdömet. Vill man göra något vågat för den man älskar är det ett aktivt val, då har man inte tappat omdömet. 


   
SvaraCitera

aristoteles:
Man kan aldrig ha för höga krav då man söker en livskamrat. Men när man hittar någon man tycker om så har du redan glömt dina krav i vilket fall.

detta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

tror att om du fortsätter vänta på:

S3ON: 'the perfect match'

så lär du nöja dig med:

S3ON: "det som finns"

på grund av desperationen ensamheten kan ha med sig.


   
SvaraCitera