Forumet - Hon utnyttja mig.

Hon utnyttja mig.

1132 1 14
Jag hittade en kvinna som är 36 år. på ett forum, hon sa att hon hade en fantasi att ha sex med en tonåring som är i 15-års åldern och är oskuld.

Jag har en exakt samma fantasi(att jag har sex med en kvinna som är 30+) Och jag är ju 16 år så det blir ju win win för oss båda.

Så jag skickar henne ett PM och vi börjar prata. Jag addar henne på skype och vi har snackat i en vecka nu. Allting kändes så bra och overkligt att jag har hittat någon som är perfekt för att göra min fantasi verklig. Så vi har pratat i över en vecka nu och vi båda ville träffas och göra det verkligt.

Men förr förra lördagen så sa hon till mig i ett skype medelande att hon träffade en annan 15 åring, och då så har hon redan gjort sin fantasi verklig. Så hon skev att jag inte behöver kontakta henne mera och att jag skulle ha det bra. och tog bort mig på skype.

Sen så skrev jag till henne mera i ett PM , och sa att varför hon gjorde så när vi hade bestämt oss och allting. Och att hon inte kunde göra det igen på mig. Men hon svara bara "Jag är inte sugen på killar just nu. kanske någon annan gång :) "

Det har gått 2 veckor nu och hon har inte skrivit något till mig. Eller har svarat på min skype vänförfrågan.

Jag känner mig så jävla värdelös och dumpad på något sätt. Jag hade inte planerat att ha en relation med henne eller något men jag fattar inte hur hon kunde göra så. Hon utnyttja mig

Jag vet det kanske låter som att jag överreagerar men detta va väldigt viktigt för mig och hon gjorde det värre för mig... Jag vet inte ens om jag vill träffa henne mera när hon gjorde så om hon skriver till mig.

Jag känner mig att mitt liv är värdelöst. Nu, Jag vill inte vara oskuld när jag är 25+(inte för att det är något dåligt, men jag vill bara inte göra det.)

Spana också in: