Forumet - Hon vill göra Europa mångkulturellt - Barbara Lerner Spectre: ”Vi judar kommer att leda den förvandlingen”

Hon vill göra Europa mångkulturellt - Barbara Lerner Spectre: ”Vi judar kommer att leda den förvandlingen”

846 0 27
Nu ställer jag en fråga till er: Hur förhåller ni er till det faktum att en judisk invandrare från Israel, kanske det mest intoleranta och inhumana landet på alla kriterier i modern historia, strävar efter att Européerna, mot sin vilja, ska ha mångkultur, samtidigt som den judisk kulturen ställer sig i centrum HÄR i Europa!?

Läs artikeln här och bedöm själva: http://www.nationellida​g.se/visa/default.asp?dokID=1288

(kan den zionistiska agendan bli tydligare än så!?)
Äh, judarna är det ju ingen fara med, Hitler han gasa ihjäl tillräckligt många så att de tvingades ge upp deras stora onda superplan att ta över världen.
Muslimerna ska vi däremot oroa oss för. Alla muslimer vill ha sharialagar och tvinga in alla kvinnor i burka. Det är ett stort hot mot våra västerländska värderingar och demokratiska samhälle.
eftersom det föds fler barn bland muslimerna än oss vita rena människor så kommer de till slut vara så många att de är i majoritet. Och då har vi ingen aning om vad som väntar oss.
Du verkar inte begripa judendomens roll i det hela. Judarna utövar sin makt för att utplåna Europas kulturella och etniska identitet samtidigt som de bevarar sin egen.

Inga zionister = Inga muslimer

Robert Spencer är ju jude, men han arbetar MOT Islams utbredning i Europa och i världen.

Den genomvidriga zionist judiska agendan går ut på att skylla allt på den vite mannen som en taktik, själva tar dem inget ansvar.

Spana också in:

Idoufe:

Varför måste hon ses som "en judisk kvinna"?


:

”Vi judar kommer att leda den förvandlingen”


:

Finansieringen kommer från den svenska staten och Wallenbergstiftelsen, och syftet man uppger på sin hemsida är att ”återuppliva judisk kultur i Europa”. När IBA News (Israel Broadcasting Authority) nyligen gjorde en intervju med Lerner Spectre presenterar hon dock, troligen för israelisk hemmapublik, högtflygande planer på att i grunden omforma Europa, en omvandling där hon inte bara skissar en roll för sig själv personligen, utan för hela sin etniska grupp.

Det som jag reagerade främst på var följande uttalande.

”Jag tror att det sker ett uppsving av antisemitism, eftersom Europa vid denna tidpunkt ännu inte lärt sig att vara mångkulturellt."

Hur hon får ihop den biten förstår jag inte, för det är ju genom den växande andelen muslimer i Europa, alltså mångkulturellt inflytande som Antisemitismen har ÖKAT i Europa. Vi kan ju bara ta Malmö här i Sverige, där Muslimer ställer till det för Judarna. På andra håll i Europa, exempelvis Frankrike så har också antisemitismen fått ett uppsving (Gjorde en tråd om det för ett tag sedan)

Muslimerna, till skillnad från Europeerna har inte aktivt tagit på sig en skuld för den judeutrotning som skedde under Andra världskriget. Dom är lika intoleranta som dom var innan, medan vi Europa blev mer liberala och blev smått mjäkiga och fega som följd.

Denna jävla subban bör börja med sitt egna land innan hon ber oss se över våra.
Arazoid:

Den genomvidriga zionist judiska agendan går ut på att skylla allt på den vite mannen som en taktik, själva tar dem inget ansvar.


mm, och så hittar de på förintelsen för att vi ska tycka synd om dem :S Det är skrämmande hur en sådan mytbildning kan ha blivit en självklar del av vår historiesyn. Du har rätt trots allt, judarna är nog fortfarande ett hot med tanke på hur förintelsemyten visar på att de trots allt har ett skrämmande stort inflytande.
Stringburka:

Nu blir det istället komiskt.


Du kan tycka att jag är hur komiskt som helst men med tanke på att du är kommunist så betyder det inte nämnvärt mycket i mina ögon. Judekramare och multikultiromantiker kan ju knappast se klarsynt i den här frågan. Det säger väl sig självt.

Dold text: Vafan stringis varför skulle du avslöja mig för nu förstörde du ju för fan hela tråden
passaro:

Nämen, en nationalist som vill ta död på judar, vad förvånande. [zzz]


Fundera över nedastående en stund:

:

”Jag tror att det sker ett uppsving av antisemitism, eftersom Europa vid denna tidpunkt ännu inte lärt sig att vara mångkulturellt. Och jag tror att vi kommer att vara en del av den omvandling som måste ske. Europa kommer inte att bestå som det monolitiska samhälle det varit under det senaste århundradet. Judar kommer att stå i centrum för det här. Det är en enorm omvandling av Europa. Man kommer nu in i ett mångkulturellt skede, där judar kommer att bli avskydda på grund av sin ledarroll, men utan den ledarrollen och utan den förändringen kommer Europa inte att överleva.”


Vill för övrigt påpeka en viktig detalj i det hon säger om "uppsving av antisemitism", vem är det som står för dessa ageranden om inte just muslimer?

Nationell Idag skriver:

:

Vad Europa skulle tjäna på ett mångkulturellt samhälle och på vilket sätt Europa skulle gå under utan den påtvingade mångkulturen eller främmande ledarrollen, framgår inte i intervjun.


Precis, på vilket sätt gå Europa under utan mångkultur? En belastning av bidragstagare och kulturberikare!
Arazoid:

ill för övrigt påpeka en viktig detalj i det hon säger om "uppsving av antisemitism", vem är det som står för dessa ageranden om inte just muslimer?


I och med att flera högerkrafter blir fler och större i Europa så chansar jag på just dem. Då dessa riktar sig mot romer, muslimer (nu är inte muslimer någon enhetlig folkgrupp, men för enkelhetens skull så säger jag bara muslimer) och kan då även tänka mig mot judar.

Sedan så har jag bara sett nationella uttala sig negativt om judar i denna tråd, till exempel och inga muslimer. Fast jag vet inte, du kanske är en muslimsk nationalist från Finland som är emot muslimer och judar. [zzz]
passaro:

I och med att flera högerkrafter blir fler och större i Europa så chansar jag på just dem. Då dessa riktar sig mot romer, muslimer (nu är inte muslimer någon enhetlig folkgrupp, men för enkelhetens skull så säger jag bara muslimer) och kan då även tänka mig mot judar.


Löjligt konspirerande. Att "högerkanten" växer har att göra med de växande oroligheterna från just muslimer, detta har vi sett i Malmö (Sveriges största muslimska befolkning) och Frankrike (landet med största mängden muslimer i hela västeuropa). Du har inga som helst bevis på att vanliga européer skulle visa antisemitiskt uppförande eller att ens "högerkantens" (definiera högerkant?) jude angrepp skulle ske i någon märkbar omfattning.

Dessutom så får hon det att låta som att det är vanligt bland Européer att gå till angrepp mot judar! Det är inte ett europeiskt fenomen och ingen vanlig person skulle ens bry sig om judar.
Arazoid:

Löjligt konspirerande.


Så det som man vill genomföra i Ungern mot romer är konspirerande? Så anledningen till att man i Frankrike går så hårt mot muslimer är konspirerande? Olika förbud riktade mot muslimer är konspirerande?

Med högerkrafter syftar jag främst på nationalistiska sådana.