Forumet - Hoppa av gymnasiet

Hoppa av gymnasiet

3056 0 16

Spana också in:

Rafflesia:

Gör det inte. Lid igenom åren.


Hahahaha nejnej, är inte en sån vanlig dropout. Har MVG i alla ämnen hittills, och skulle kunna gå ut med 20,0 om jag ville utan några större problem. Men har blivit buddhistisk nu och ska åka iväg och bo i ett tempel i Canada. Så vill nog inte lida genom åren utan snarare få slut på det:P Det här är btw inget flum, har varit helt säker på att jag vill göra detta i mer än ett år nu. Jag har redan börjat hemma, men nu bryr jag mig längre inte om allt det här.
Jag rekomenderar dig att INTE sluta skolan. Tillgång till mycket kompisar åtminstone socialumgänge och meriter som byggs upp.

Ytterligare en nackdel är den rekordhöga ungdoms-arbetslösheten generellt sett. - Varför ska ett företag anställa just dig och ingen annan som har gymnasial utbildning (om du hoppar av).

Tänk över allt noga och fatta inget dumdeistiskt beslut.
ColdDay:

Hahahaha nejnej, är inte en sån vanlig dropout. Har MVG i alla ämnen hittills, och skulle kunna gå ut med 20,0 om jag ville utan några större problem. Men har blivit buddhistisk nu och ska åka iväg och bo i ett tempel i Canada.


tycker fortfarande att du blir lika fin buddhistisk munk av att ha kompletta gymnasiebetyg, men vill du verkligen är det väl bara att skita i att gå. har två vänner som bytte skola utan att höra av sig till skolan de bytte ifrån, tex.
Lejonhjärta:

Jag rekomenderar dig att INTE sluta skolan. Tillgång till mycket kompisar åtminstone socialumgänge och meriter som byggs upp.


Netherlick:

hobby blatte.......


inbakadkanin:

Haha vad hade du tänkt göra sen? Du måste väl för fan jobba?


Scrolla ner lite och sluta med dömandet när ni i inte vet allt. Kommer inte bo här och jobba så..:) The world is my oyster, har inte sånna problem och behöver inte binda mig:)