Forumet - hoppa av uni/högskola

hoppa av uni/högskola

1890 0 25

Spana också in:

jupp, kände att jag varken var intresserad av ämnet längre eller ville jobba som det sen, och tyckte inte utbildningen var kul. så hoppade av efter ett år och fick jobb dirr typ, var inga problem[party]

och, om du känner att du inte vill gå kvar så ska du inte göra det heller. tänk på att det du pluggar till ska vara det du ska jobba med resten av livet sen, så om du inte tycker att det är intressant är det ju bara jobbigt att plugga och lär inte gå så bra vilket fall.

dessutom är det bara jättenyttigt att ha ett par år ute på arbetsmarknaden innan man bestämmer sig för vad man ska utbilda sig till. så hoppa du av och jobba ett par år om du känner att det är det du vill, är inget fel i att ändra sig=)

vad pluggar du och hur mycket har du kvar?
ja gör. totalt meningslöst att plugga pga jävla bshdfsdkcsn
och tyvärrr så ligger det ju inga stora pengar i att ta hand om nästa generation, så man behöver csn också och det vet de jävlarna så de skickar kravbrev på kravbrev och beter sig som riktiga fittor och kvar att göra är bara att hoppas att ens rika färälder man ej träffat på ett sekel dör snart så att man kan gosa ned sig i dess pengahög men nej det går ju inteee för då kommer skatteverket och vill ha sin del också
Håller än så länge med Passaro, studentlivet är mycket roligare än vad jag kunnat hoppas på och studierna är intressanta, det känns skönt med nationer osv då det räcker med att gå in och säga att man är beredd att jobba lite så är alla astrevliga och man blir inbjuden till allt möjligt, får hoppas det står i sig.
Ja, ett par gånger pga ointresse och social fobi (= noll studentliv). Har dock inte lyckats skaffa något dräglig jobb under avhoppen så jag började plugga igen för att ha något att göra - kom i håg att det krävs tur, självförtroende och kontakter även för arbeten som inte kräver utbildning. Speciellt om du ska hitta ett heltidsjobb.
isola:

har du ej uppnått målen för studierna eller så?


Men nej, CSN har fått i information om att jag har ersättning från försäkringskassan under samma period som studierna står det, men det är falska uppgifter, jag kontaktade försäkringskassan förra veckan.. Kontaktade även arbetsförmedlingen som skickade hem ett intyg om att jag inte har ersättning under denna period, detta blad skickade jag tillsammans med slutbeskedet tillbaks till CSN.. Och vad händer? Jo, man får samma jävla avslag igen, och av samma anledning..

Ahhhhrhhhhgggg [mad] ska ringa och mordhota dem imån. [sad]