Aviseringar
Rensa alla

Horoskop


Ämnesstartare

Har börjat läsa horoskop (Veckorevyn) och faktiskt blivit lite intresserad av det hahah, roligt att se vad man ska "förvänta sig". Vet förstås inte riktigt vad man ska tro men ibland är det läskigt hur bra det stämmer in. 

Vilket stjärntecken är ni? Själv är jag lejon. 

- Läser ni horoskop? Åsikter? 


   
Citera
Ämnesetiketter

Kan inte helt ifrågasätta att astrologi fungerar om man tar hänsyn till exakt födelseminut och exakt plats på jorden man är född på, Ascendent osv. Bara Månen har ju en otrolig påverkan på Jorden vad beträffar tidvatten osv. Enorma helt ofattbara krafter mao.

Men däremot ger jag inget för veckotidningsastrologin. Man kan ju ta som exempel att ni träffas ex 1.000 personer som är födda i ditt soltecken... hur många stämmer det exakta soltecknet och det som veckotidningen skriver om just ditt soltecken in på? 


   
SvaraCitera

Aa gillar. Just veckorevyn är bra för det är tydligt att de verkligen har en riktig siare med faktiska förmågor att se in i framtiden och inte nån alldaglig lallare som de andra tidningarna. 


   
SvaraCitera
Frulle

Själv är man Vädur och skeptisk mot horoskop, men ibland är det läskigt att de stämmer. Självklart händer det ibland att man läser ett och annat men jag har svårt för sådant som inte har någon ¨känd vetenskap¨bakom sig som man själv kan räkna på 😮


   
SvaraCitera