Forumet - Hudbristningar

Hudbristningar

571 0 37
Hej!

har massa bristningar i armhålan och på min biceps, även på min lats.

går det att behandla med något?
ngn har tipsat om mandelolja från apoteket.

ngn som vet om man kan motverka det på något sätt?

(nej, jag orkar inte söka runt, därför vänder jag mig till er)
Tyvärr, det finns inget känt sätt att på något vis lindra dem. Överhuvudtaget. Mer än laser eller hudtransplantation då ^^

Jag "lider" också av bristningar, min vänstra axel är inte trevlig kan jag säga. Ser ut som en gravid kvinnas mage ungefär. Givetvis så har jag också letat efter en massa metoder, men inte hittat någonting solklart.

Däremot så har jag fått reda på att hemorojdsalva kan fungera bra, har sett många som kommit med positiva besked som provat det. Å andra sidan så har många läkare och så konstaterat att det inte går, så, vet inte riktigt om man kan lita på det ändå.
Men det verkar logiskt dock, då hemorojdsalva får huden att dra ihop sig och bli tightare. Och om du kollar på din biceps, och drar ihop huden lite lätt med fingrarna så kommer du se att bristningarna syns mycket mindre. Så, som sagt, logiskt sett borde det funka, om nu hemorojdsalva drar ihop huden. Det är inget som jag har koll på, utan har bara hört ifrån andra.

Hur som helst, det är det säkraste kortet du kan köra på. Pröva det. Ska själv pröva det så småningom, när jag är säker på att det fungerar, eller om det inte gör det.

Spana också in:

XML ftw:

tack för tipset!
känns som enda seriösa svaret i denna tråd ;)


Har kört på hemorojdsalva ett tag nu, och det verkar faktiskt hjälpa en hel del. Eller tja, ingen dramatisk skillnad givetvis. Men bristningarna har "bättre" färg och syns utan tvekan inte lika tydligt.
hönzgoggel:

Så blir dom ju med tiden också, kan ju vara det... Om det nu inte blivit på en vecka för så fort går det nog aldrig.


De har sett likadana ut i flera år, de har blivit mindre synliga på, ja, en och en halv vecka eller vad det nu blir. Såpass mycket att jag inte bryr mig om dem längre.