Forumet - Hudproblem

Hudproblem

264 0 25
På senaste tiden har jag märkt att huden i mitt ansikte blir fulare och fulare. Det känns som att jag ser mkt äldre ut i ansiktet än vad jag är i verkligheten. Jag har fullt med leverfläckar i ansiktet, säkert minst 20 stycken och vad jag har hört så är det vanligt att man får fler vid typ 40 års åldern eller nått?! Förut hade jag inte så mycket finnar eller ärr men jag kan aldrig låta bli att pilla och klämma på dom så då blir det värre och nu har jag dessutom många röda prickar på ena kinden som inte ens varit finnar från början..:S Jag har dessutom ett ytligt blodkärl under ena ögat som jag försökte ta bort förut med diatermi eller va de hette men de hjälpte inte. Jag har läst att man kan lasra bort ytliga blodkärl och leverfläckar eller? Är det någon som vet mer, snälla för jag vill inte se ut som en 40 åring i ansiktet och egentligen vara mycket yngre. Ser t.om. sjuk ut ibland fast jag inte är det.

Spana också in:

1.Man kan få ytliga blodkärl om man dricker för mkt alkohol.

2.Som ovan säger kan man få finnar av skärpmat å om man använder mkt smink så det täpper till porena.

3.Tror det där med leverfläckarna är något genetiskt.

Vet inte hur det är med ytliga blodkärl, men man kan iallafall lasa bort leverfläckar. Dock blir det en vit fläck efteråt på stället där man lasat en leverfläck (har själv aldrig gjort det, men har en kompis som gjort det), men det försvinner så småning om.
thealice:

Jag använde mkt foundation förut men det blev jag också avrådd ifrån så jag använder bara puder numera.


Alltså vanligt puder är nästan som att be om hudproblem. Hoppas verkligen att du tvättar bort det noga varje kväll och använder bra borttagningsprodukter osv. Börja använda mineralsmink istället, det ser minst lika bra ut och är inte skadligt alls för huden [smile]