Forumet - Hudproblem på penisen

Hudproblem på penisen

414 0 4
Hej alla hjälpsamma!

Har haft ett lite störande problem nu x antal år som jag gärna skulle få åtgärdat. Är nämligen så att jag har aningen längre förhud än "normalt" vilket har lett till att det bildats en "fläck" på huden (som täcker ollonet) .

"fläcken" är ca 1cmx1cm stor och är mörkare än huden och lite ljusare i mitten av fläcken, ser ut som om den bildats pga "slitage" vid just den punkten då jag har lite längre förhud. Har försökt med lite olika salvor för skadad hud men det har dock inte hjälpt.

Så skulle vara kul ifall nån vet nån grym salva som gör under. Det ser liksom ut som om huden är "död" på det stället, inget katatrofalt men skulle kännas bekvämare i sängen då man har sex på ljusa dagen.

MVH Jontte
AndyH:

Låter ju inte som att det skulle bli mer slitage bara för att förhuden är längre? Går du utan kallingar ofta eller nått? Eller kan det vara en pigmensförändring?


tycker ju inte det, dock är det på just det stället där huden "anträngs" mest, så därför känns det som om den uppkommit pga slitage. Hmm tack för svaren, men låt komma flera bara! :)

Spana också in: