Forumet - Huggormar.

Huggormar.

2262 0 25

Spana också in:


stoner:
Menar du om mina katter kan döda spindlar? Självklart kan dom det. Katter har ju en förkärlek att leka eller jaga allt som rör sig. Om det inte är alltför stora byten, som en orm, äter de även upp bytet.

Gillar du inte spindlar?
nej spindlar är vidriga

kan dina katter mörda människor? det är inte alls så att jag önskar någon döden eller är för lat för att mörda någon psshh

hxiley: nej spindlar är vidriga
De spindlar som finns i Sverige är helt ofarliga till skillnad mot spindlar som ex finns i Australien som är dödliga för människan. Men visst vet jag att spindelfobi är vanligt.

hxiley: kan dina katter mörda människor? det är inte alls så att jag önskar någon döden eller är för lat för att mörda någon psshh
Största risken katt > människa är klorna på en katt som är oerhört vassa. Om man exempelvis leker med en katt. Även om jag tror att det är extremt ovanligt så kan en kattklo lätt slita av en pulsåder ex på handlederna så att människan kan förblöda. Men om det någonsin har hänt vet jag inte. Tror knappast det.

stoner: Största risken katt > människa är klorna på en katt som är oerhört vassa. Om man exempelvis leker med en katt. Även om jag tror att det är extremt ovanligt så kan en kattklo lätt slita av en pulsåder ex på handlederna så att människan kan förblöda. Men om det någonsin har hänt vet jag inte. Tror knappast det.
ge hit dina katter, vi ska på en äventyr i skogen