Forumet - Huliganer, diskussion !

Huliganer, diskussion !

2356 0 69
Vad tycker ni om huliganer? helt okej, slåss ju endast mot andra huliganer(antar du snackar typ fotbolls huliganer)

Kommer dom alltid att finnas ? så länge frustration,utstötta människor finns så kommer folk som brukar våld vara kvar! + våldsromantikerna oxå förstås [bigsmile]

Varför tror ni att dom slåss? pga arga frustrerade,få ett ryckte,kanse få en gemenskap med dom andra huliganerna, eller för att adrenalinet pumpar som fan när fighten är igång!

och just när det gäller sport? det blir en gemenskap att slåss för ditt lag mot andra huligan firmor, du får helt plötsligt ett kompis krets om du ej har en. eller för att dom får en jävla kick av det som sagt.

Och vad tror ni man kan göra åt detta? tror inte du behöver göra något å dom, bättre rikta sej mot idioter som slår ner random folk på stan.
Vad tycker ni om huliganer?
Inget särskilt, låter dem hållas så länge de bara slår ner varandra

Kommer dom alltid att finnas ?
I och med att huliganismen är lika gammal som fotbollen i sig, så ja

Varför tror ni att dom slåss?
Det hör till

och just när det gäller sport?
Jag pratar ju om det

Och vad tror ni man kan göra åt detta?
Ingenting, bör man göra något åt det?

Spana också in:

Vad tycker ni om huliganer?
Tycker att de är idioter, men så länge de bara slåss med varandra och inte vandaliserar eller hotar oskyldiga så är det fine antar jag.

Kommer dom alltid att finnas ?
Ja.

Varför tror ni att dom slåss?
Det är människor som eggas av våld och på något sätt vill vara del av en grupp. Helt enkelt: De letar bara anledningar till att få bråka.
Om inte fotboll fanns skulle de söka sig någon annanstans och slåss för andra saker.

och just när det gäller sport?
Tävling och oliktyckande skapar osämja. En vi- och dekänsla.

Och vad tror ni man kan göra åt detta?
Idioterna som förstör, hotar och skadar tex domare, spelare eller anhöriga till dessa bör(förutom få böter eller fängelsestraff för eventuellt lagbrott) stängas av från att gå på matcher på livstid.
Annars vet jag inte, det är som det är. [shake]
Rödingajävel:

Känns som det finns vettigare saker än sport att slåss för, i övrigt har jag väl ingen större åsikt så länge de lämnar övriga ifred (utöver att jag tycker att det är skittöntigt dvs).


Finns mycket viktigare saker än att slåss... har aldrig själv fattat varför man slåss för sitt lag på det sättet... njaa tror många tycker det är skittöntigt, jag håller med. [bigsmile]
Tessis:

Vad tycker ni om huliganer?


ingen bestämd uppfattning, huliganer är mer än huliganer. de får göra vad de vill sålänge det inte går ut allt för mycket över andra. tycker huligan-hetsen är ganska överdriven.

Tessis:

och just när det gäller sport?


sporten har ersatt kriget i det patriarkala samhället, kolla bara på språket i ett sportblad: strategi, anfall, attack, defensiv/offensiv, vrål, jubel, flank etc.

att våldet egentligen förflyttats från våld till sport som uttryck för en "klassiskt manlig" aggression och kamp gör förståelsen för den våldskultur som bildas kring sport större, tycker jag. det går liksom hand i hand, och mycket sport i sig är otroligt likt krig även utan tillhörande huliganism.

den_fete:

jävla snorunge slida.

gör oss inte arga.


[bigsmile]