Forumet - Humörförändringar av p-piller?

Humörförändringar av p-piller?

2173 0 21

Spana också in:

Jag mådde väldigt dåligt på p-piller och gick upp i vikt med en rasande takt så jag slutade efter 3 månader. Skaffade minipiller i väntan på att få sätta in en p-stav som funkade utmärkt de första åren, men den fuckar om du är stressad.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Missade att det handlade om humöret: Jag tappade sexlusten och mådde ganska kasst.
Vad käkar du för piller? Jag började med Mercilon när jag var 15 och jag blev helt vansinnig. Det går i släkten att vara jättekänslig för hormoner tydligen, och jag var inget undantag. Blev jättekänslig, jätteirriterad, superhumörsvängig och fick mycket värre ångestattacker än vad jag skulle fått utan. Det slutade inte förrän jag slutade käka dem. [sad]

Bytte till Cerazette som är minipiller och har knappt märkt någon skillnad från mitt vanliga jag nu, kanske att min sexlust är lite mindre än vanligt och att jag är pyttelite mer irriterad, men det är inget som stör min vardag i alla fall.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


För att understryka hur vansinnig jag blev på mercilon: Min dåvarande pojkvän gjorde slut med mig för att han inte orkade med mina humörsvängningar längre. [cute]
Blivande_japan:

Har du drabbats av det? Hur länge höll det i sig/var du tvungen att byta?

Hur allvarligt var det samt vilka piller hade du?


jag grät säkert varje dag de första två månaderna med mina p-piller (neovletta), kunde vara för att min pojkvän inte kunde komma över tex, haha. Men jag kände mig liksom inte speciellt ledsen egentligen, tårarna bara rann ändå... haha så jag grät i min ensamhet o efter två månader försvann det.
Blivande_japan:

så du grät lyckotårar varje dag?[shake]


nejee, det kunde ju vara för småsaker också, typ som att min pojkvän inte kunde komma över. Första reaktionen var typ "buuuäääh han vill inte vara med miiiiig", sen började jag tänka att jag var dum i huvudet för jag visste ju att det inte alls var så. men jag fortsatte gråta ändå, fast jag inte var ledsen. behövde liksom bara en utlösande faktor sen var det kört, trots att jag inte var ledsen för saken längre..

hahasvårt att förklara