Forumet - Hur älskar vuxna varandra?

Hur älskar vuxna varandra?

392 0 11
Hur älskar vuxna varandra? Jag googlade, men ingenting kom upp, alltså förstår de inte själva problemet.

Ni kanske tror jag är ett internettroll men det är jag inte, men ta ändå inte detta inlägg för seriöst. Hur älskar vuxna varandra? Unga människor runt 14-22 (kanske äldre till och med) är alltid så jävla tokiga i varandra, passionerade, gulliga mot varandra (kan variera person till person but get my point). Vuxna då, finns ingen kärlek för vuxna? I min familj tror jag inte pappa älskar mamma och vice versa, de bråkar hela tiden, de pussas och gosar aldrig, de pratar bara om vad de ska äta till mat, om bilen behöver lagas, om lillasyrran behöver skjuts till fotbollen. Det är så jävla skumt! Ni är ju för fan gifta, gulla er lite med varandra!!! Min uppfattning är att vuxna är inte lika passionerade med varandra. Självklart kan det ha med att man inte är nykär längre, men tonåringar verkar ändå mer passionerade.

Så frågan är finns det vuxna som älskar varandra och hur gör/känner de?
Tror mig säker på att vuxna som älskar varandra känner precis som unga som älskar varandra och kan handla på precis samma sätt. Hur en relation på lång sikt utvecklas beror helt på individerna... om de ömsesidigt romantiska känslorna fortfarande står i centrum eller om det är andra som binder samman, exempelvis olika former av trygghet, eller om det bara kommit att lbi ett samliv som ett nödvändigt ont..

Spana också in:


StarsAreBlind: Så frågan är finns det vuxna som älskar varandra och hur gör/känner de?
Jag tror att människor som inte visar varandra kärlek inte heller känner kärlek till varandra utan är kvar ihop p.g.a. lathet, ekonomi, barn och andra trygghetsorsaker. Det finns dock gott om vuxna som är tillgivna varandra och visar varandra ömhet, respekt, ja kärlek.