Forumet - hur är det?

hur är det?

1848 0 39
jag är 17 år och fyller 18 i höst. Jag är tjej. Jag är oskuld. Är det vanligt att man är det i min ålder?

jag menar när jag läser och hör så verkar folk ha sex i väldigt ung ålder....typ när de är 14-15. Det känns som att jag inte kommer få ha sex förren jag är över 20 för att jag är för feg. Mina vänner och folk i min omgivning har alla haft sex och inte jag. Jag vill ha sex för att bli av med oskulden och inte känna mig som en outsider som folk tycker är knäpp för att jag inte har haft det. Det känns som att den gången jag kommer ha sex för första gången kommer vara om ett bra tag och att nästan alla redan har haft sex flera gånger förut. Det kommer då bli så pinsamt bara för att jag inte vet hur jag ska göra och så och inte är lika erfaren som den personen. För att jag inte ska tycka det är pinsamt så tänker jag ofta på att om jag har sex för första gången så ska jag vara så full så att jag inte tycker det är pinsamt och att det skulle vara en ursäkt om jag inte var så bra.

jag har sådan ångest. Jag vill bara ha det gjort liksom men det kommer aldrig hända för vem vill liksom ha sex med mig? jag som knappt aldrig har pratat med en kille. Aldrig kysst någon och aldrig varit tillsammans med någon.

är det flera i min ålder här som inte har haft sex än?
och andra som har haft det och hur var det första gången? ska man berätta att man är oskuld och hur reagerar killen på det?

Spana också in:

amöban:

är det flera i min ålder här som inte har haft sex än?


Jag är 20 och har inte varit i närheten av att ha sex. Och känner ett flertal i samma ålder som heller inte har haft sex. Det är nog lite vanliga är vad folk tror, men majoriteten har nog ändå haft sex vid 18 skulle jag tro.
ok tack jag känner mig lite lugnare...det bara verkar som att de allra flesta har haft det innan...kanske för att det uppmärksammas mer... vi gjorde en undersökning förra året i min skola när vi hade någon sex och samlevnads dag..då fick man svara på en enkät och en fråga var "har du haft sex" och alla i min klass förutom 3 stycken hade haft det. Då kände jag press och ångest. Det är nog det som också har bidraget till att jag känner så här....
amöban:

Är det vanligt att man är det i min ålder


Samlagsdebut (median)
Män: 16,9 år
Kvinnor: 16,1 år

ungefär en tredjedel av ungomarna har samlagsdebuterat när de går ut årskurs 9 och ungefär två tredjedelar har gjort det i gymnasiets årskurs III

Infon tagen från Marios tråd "Statistik om sex", du kanske redan har kollat där men.
amöban:

Är det vanligt att man är det i min ålder?


Ja. Kom tillbaka när du är 25.

amöban:

är det flera i min ålder här som inte har haft sex än?


Jag har haft sex nu, men första gången var några månader efter att jag fyllt 17, därav räknas det väl att "var" i din ålder när jag hade samma frågor som du ställer.

amöban:

och andra som har haft det och hur var det första gången?


En stor besvikelse. Det är verkligen inte så stor grej som folk får det till. Jag sitter hellre och ser en bra film än att ha sex.

amöban:

ska man berätta att man är oskuld och hur reagerar killen på det?


"Alla män vill vara den första och ingen vill vara den sista."
jag förlora min när jag var 14, tror det är ganska så vanligt bland tjejer att förlora den tidigt. men hur som helst, så borde du inte skämmas eller ha ångest. jag önskar att jag hade kvar min. och jag tror inte folk ser dig som en knäppis. tror snarare dom flesta ser det som posetivt. jag menar, hur posetivt är det att knulla redan som 14åring?

va dig själv bara och våga börja ta lite risker.
om du känner att du blir modigare som full, drick.
det här med att allting ska vara så "rätt" och "fint" är ändåså överskattat. [no-no]