Forumet - Hur är det att bo utan balkong? [sad]

Hur är det att bo utan balkong? [sad]

5432 0 81
Bor du utan balkong? Jag kan inte föreställa mig ett liv utan en balkong. Går det att leva så? Hur röker man om man inte har balkong?

Och fungerar det med katter som tidigare är vana vid att gå ut på balkongen? Kommer de må dåligt utan balkong? :/

Jag undrar det här då jag hittat en perfekt lägenhet med perfekt läge, nära stan, vatten precis utanför m.m. och billig hyra men det är liksom ingen balkong!

Går det?

Spana också in:

Angelize:

Har testat förut men han var jätterädd haha men jag skulle nog kunna lära honom. Men då är väl risken att han kommer mjaua varenda dag och vilja gå ut??


Jo, men oftast räcker det att gå ut i fem minuter liksom. De vill ju bara lukta runt lite.
Jag har ett 5 m långt koppel till min katt. Går ju att låsa till kortare, men funkar om det är folktomt.
Speltidning:

Jo så blev det för ena katten som klarade av kopplet, han vägrade gå in igen och började klösas vilket han normalt sett aldrig gör, och sen satt han bara vid dörren och klagade i minst 1 vecka.


Gissar på att ni inte lät honom gå på några roliga ställen/ bara hade jättekort koppel/gick in efter 2 min
Speltidning:

Jag var på våran bakgård när det var sommar, massor av roliga ställen och jag var ute ganska länge med honom, hade ett långt koppel med en sån där grej som man låta åka ut långt, tror 10 meter.


Jaha, gick det bra då, eller kände han sig obekväm i koppel?
Men när det är sommar så är de så, de vill bara varva mellan att ligga i solen och skuggan hela dagen. När jag sitter ute och solar så brukar jag haka fast kopplet i solstolen, ha skugga, vatten och matskål inom räckhåll och låta katten gå runt som hon vill.
Speltidning:

o som sagt det gick bra tills han skulle gå in, han vägrade helt enkelt, samma sak när jag provade andra gånger också. Hade ingenting att göra med hur länge jag var ute.


Blir så på sommaren, men har du "uppvikbara" fönster så brukar det hjälpa om de får sitta i fönstret och nosa ut ett tag.
Sen lär de sig efter ett tag att man inte kan vara ute med dem hela dagarna, men man får ju uppoffra sig lite och gå ut åtminstone en gång per dag.