Forumet - Hur är dina föräldrar?

Hur är dina föräldrar?

159 0 23
Min mamma är snäll men överbeskyddande. Det märks att hon vill ha saker och ting på sitt eget sätt, vilket blir jobbigt i längden (speciellt om man är hennes barn)..

Min pappa är också snäll, men väldigt klumpig och kan säga dumma saker, fast han förstår nog inte att det är dumt. Och så tänker han mycket på sig själv..

Spana också in:

Macktorsken:

mor galen


På vilket sätt är hon galen?Macktorsken:

far lugn


Typ tystlåten?Renesmee:

Mamma diktator. Pappa är dock väldigt tyst nu för tiden.


oktimeisrunningout:

Min mamma är världens raraste, tuffaste, mammigaste, mest hästälskande galna tjejtant på jordklotet.


[party]timeisrunningout:

Min pappa är musiker, rebell från Sovjet, lagar världens godaste italienska mat och världens bästa indiska te. Han kan bli hur arg och elak som helst men han menar bara väl.


[bigcheers]
Min pappa är ganska bestämd men ändå ganska vänlig och så, har lärt mig att tänka kritiskt och inte lita lita på myndigheter, företag, EU osv, skepsis är något fint på min fars sida av familjen. Intelligent men inte av någon högre utbildning.


Min mor menar väl å är snäll och så men är väl lite dum och naiv ibland.
mamma: låter mig göra lite som jag vill men säger alltid till mig att vara försiktig och ta det lugnt etc. bryr sig utan att göra det för mycket liksom [smile] hon blir sällan arg men hetsar gärna upp sig över ingenting

pappa: överbeskyddande och lite av ett kontrollfreak (vill veta vart jag är, när jag kommer hem, vilka jag är med etc. visserligen bra att han bryr sig men ibland blir det lite too much ) [crazy] blir lätt arg när han ska göra något som råkar gå fel. + har noll tålamod [smile]
enhimmelskdrog:

bryr sig utan att göra det för mycket liksom


Sköntenhimmelskdrog:

överbeskyddande och lite av ett kontrollfreak


som min mamma dåenhimmelskdrog:

har noll tålamod


min pappa!:PPenstrokes:

Min mamma är tjatig


fyfan för sånt..Penstrokes:

Men hon är också väldigt snäll och rar.


[smile]Penstrokes:

Far är en smygalkis som bor ensam i en koja i skogen, varför jag nästan aldrig orkar träffa honom. Har ganska lite kontakt med honom, men han ställer alltid upp om det är nåt.


Bra att han ställer upp iaf.
mamma är den raraste, underbaraste, snällaste och omtänksammaste person jag någonsin mött. dessutom väldigt stöttande och omhändertagande. men då och då ganska stressad så jag uppfattar henne ibland som väldigt sur fast hon egentligen inte är det. hon är mitt allt.

tror vi har bråkat 3 gånger totalt av mitt 18åriga liv, och då har det löst sig på någon timma.

pappa är väldigt snäll egentligen men kan inte visa känslor typ, lite av en lögnare också som gärna överdriver allting gånger 100. arbetsnarkoman och för det mesta jävligt jobbig att ha att göra med. vi har inte så jättemycket kontakt, bor bara med mamma men han ställer upp när han måste och är ändå min far så jaja.
Mamma är varm, omtänksam, speciell och bryr sig alltid om mitt välmående. Dock känns det ofta som att det är vi två som hamnar i bråk, vi har en del olikheter.

Pappa är klok och förstående. Ifall jag har haft problem har han alltid resonerat vettigt, försökt hitta en lösning och hjälpt mig. Han kan vara väldigt pedagogisk ibland och han har rolig humor.

De är väldigt oroliga medan jag är mer "äsch relax", så det kan bli jobbigt när de är överdrivet ordentliga.

De bryr sig väldigt mycket om mig, vilket jag märkt särskilt på senaste tiden. [smile]

Älskar mina föräldrar. Älskar min familj.