Forumet - Hur är ditt nuvarande förhållande?

Hur är ditt nuvarande förhållande?

2929 0 9
Tråden har 9 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Jag tror inte riktigt på förhållanden. Kanske kommer jag att göra det om jag träffar rätt person men jag är nog för ärrad av mina föräldrars  relation för att kunna ha en frisk sådan. Kanske. 
Trodde när jag var liten att vi alla i familjen gjort något ont i våra tidigare liv som vi nu straffades för genom att tvingas leva i den helveteskonstellationen  som deras relation faktiskt var. Fast det berodde ju mest på en av dem såklart.
När hen åkte tillbaka in till stan och jobbade i slutet av sommaren och två släktngar och min andra förälder var alla som fanns kvar så hade jag det så otroligt jäkla bra. Ville aldrig att hen skulle komma tillbaka och hade så dåligt samvete för det pga älskade hen ändå så otroligt mycket och slutade aldrig hoppas på hens förbättring. Den kom dock aldrig. Oj nu bajsade jag ned din tråd här men jag fick ett plötsligt behov av att få ur mig detta. Um-terapi liksom.
Jag låser den här tråden då detta inte lämpar sig riktigt som en frågetråd. Frågetrådar är till för frågor där man söker det bästa svaret på en fråga, inte för allmänna diskussioner och berättelser. Du är jättevälkommen att skapa en snacktråd med samma fråga! Glad

Allt gott,

/Mod